Hyppää pääsisältöön

27.12.2022

Linkki-paikallisliikenteen talvikauden aikatauluvihkosta ilmestyy 2.1.2023 alkavalla viikolla uusi painos. Uusi aikatauluvihko on voimassa 9.1.–4.6.2022.
Kuva
Jääkukkia Asemakadun pysäkillä. Kuva Kristiina Pentikäinen

 

Nyt ilmestyvään aikatauluvihkoon versioon on tehty pieniä korjauksia, mutta pääosin aikataulu- ja reittitiedot ovat pysyneet samoina kuin syksyllä 2022 ilmestyneessä talvikauden aikatauluvihkossa.

Merkittävimmät muutokset koskevat seuraavia linjoja:

  • Linjat 19 ja 19L: reitti kulkee jatkossa reittiä Asemakatu–Hannikaisenkatu–Keskussairaalantie–Kyllö–Nova. Rautpohjasta Keskussairaalantielle (aiempi reitti Vapaudenkatu–Keskussairaalantie–Kyllö–Nova).
  • Linja 41 ma-pe keskussairaalalta kello 9.00 ja Jyväskylän keskustasta 9.10 lähtevä linjan 41 vuoro ajaa jatkossa Peurunkaan asti.
  • Linja 41 ma-su poistuu kello 20.10 lähtö Peurungasta Jyväskylään.

Aikatauluvihkoa saa maksutta Linkki-palvelupisteestä ja Linkki-linja-autoista.

Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen R-kioskeille aikatauluvihkot saapuvat viimeistään 9.1. alkavalla viikolla, jonka jälkeen niitä saa noutaa myös Ärriltä maksutta

Suositus: käytä sähköisiä aikataulupalveluja

Jos käytössäsi on älypuhelin, Linkin aikataulut kulkevat siinä aina mukana reittioppaalla. Reittioppaaseen pääsee myös Waltti Mobiili- ja Linkki-sovellusten kautta. Käytössä on myös nettisivulta löytyvä aikatauluvihkon pdf-näköisversio.

Sähköisten aikataulupalvelujen käyttämisen etuna on ajantasaisuus. Aikatauluvihkossa muuttuneet tiedot näkyvät vasta, kun painos vaihtuu.

 

Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. 050 60 943, kari.strom[at]jyvaskyla.fi