Hyppää pääsisältöön

27.12.2022

Kuva
Jääkukkia Asemakadun pysäkillä. Kuva Kristiina Pentikäinen
Linkki-paikallisliikenteen talvikauden aikatauluvihkosta ilmestyy 2.1.2023 alkavalla viikolla uusi painos. Uusi aikatauluvihko on voimassa 9.1.–4.6.2022.

 

Nyt ilmestyvään aikatauluvihkoon versioon on tehty pieniä korjauksia, mutta pääosin aikataulu- ja reittitiedot ovat pysyneet samoina kuin syksyllä 2022 ilmestyneessä talvikauden aikatauluvihkossa.

Merkittävimmät muutokset koskevat seuraavia linjoja:

  • Linjat 19 ja 19L: reitti kulkee jatkossa reittiä Asemakatu–Hannikaisenkatu–Keskussairaalantie–Kyllö–Nova. Rautpohjasta Keskussairaalantielle (aiempi reitti Vapaudenkatu–Keskussairaalantie–Kyllö–Nova).
  • Linja 41 ma-pe keskussairaalalta kello 9.00 ja Jyväskylän keskustasta 9.10 lähtevä linjan 41 vuoro ajaa jatkossa Peurunkaan asti.
  • Linja 41 ma-su poistuu kello 20.10 lähtö Peurungasta Jyväskylään.

Aikatauluvihkoa saa maksutta Linkki-palvelupisteestä ja Linkki-linja-autoista.

Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen R-kioskeille aikatauluvihkot saapuvat viimeistään 9.1. alkavalla viikolla, jonka jälkeen niitä saa noutaa myös Ärriltä maksutta

Suositus: käytä sähköisiä aikataulupalveluja

Jos käytössäsi on älypuhelin, Linkin aikataulut kulkevat siinä aina mukana reittioppaalla. Reittioppaaseen pääsee myös Waltti Mobiili- ja Linkki-sovellusten kautta. Käytössä on myös nettisivulta löytyvä aikatauluvihkon pdf-näköisversio.

Sähköisten aikataulupalvelujen käyttämisen etuna on ajantasaisuus. Aikatauluvihkossa muuttuneet tiedot näkyvät vasta, kun painos vaihtuu.

 

Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. 050 60 943, kari.strom[at]jyvaskyla.fi