Hyppää pääsisältöön

24.11.2022

Kuva
Kuvituskuva Paviljongin Joulu, Lahja & Käsityö -messuilta 2021. Kuva Jyväskylän Messut Oy
Kirja, Ruoka & Viini sekä Joulu, Lahja & Käsityö -messut Jyväskylä Paviljongissa

Jyväskylä Paviljongissa järjestetään viikonloppuna 26.–27.11.2022 Kirja, Ruoka & Viini -messut. Samaan aikaan Paviljongissa on myös Joulu, Lahja & Käsityö -messut. Molempiin messutapahtumiin on sisäänpääsy samalla lipulla.

Vierailijoita odotetaan alueelle paljon, joten ruuhkien, parkkihuolien ja -maksujen välttämiseksi kannattaa hyödyntää joukkoliikennettä. Nettikaupasta voi ostaa ennakkoon joukkoliikennelipun, joka sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn Paviljongin messutapahtumiin sekä 14 tunnin matkustusedun Linkki-paikallisliikenteessä.

Joukkoliikennelipussa on viivakoodi, joka piipataan kyytiin noustessa linja-auton lipuntarkistuslaitteella. Matkustusaika lipulla käynnistyy, kun lippu luetaan ensimmäisellä matkalla Linkin lipuntarkastuslaitteella. Jos matkaan sisältyy vaihto, lippu käytetään lipuntarkastuslaitteella myös jatkomatkalla.

Messujen joukkoliikenneliput ovat myynnissä Lippu.fi -nettikaupassa. Messujen yhden päivän peruslippu maksaa 12 euroa ja joukkoliikenne-edun sisältävä yhdistelmälippu 16 euroa. Klikkaa joukkoliikennelippu ostoskoriin ja matkaa fiksusti messuille! 

Joukkoliikennelipulla voit matkustaa Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen Linkki-paikallisliikenteen linjoilla 1–13 ja 14–42. Messukävijöitä palvelevat parhaiten Lutakon kautta ajavat Linkki-linjat 4, 18, 18K, 19 ja 19L. Kävelymatkan päähän Paviljongista pääsee myös linjoilla 5, 5K, 15K, 18, 18K, 20 ja 22. Aikataulut ja pysäkit voi tarkistaa sähköiseltä reittioppaalta.

Kuva: Jyväskylän Messut Oy


Lisätiedot: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 050 60943, kari.strom[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat: