Hyppää pääsisältöön

3.10.2022

Linkki-paikallisliikenteen aikatauluvihkot ovat vihdoin saapuneet painosta. Kaikkiin jakelupisteisiin ne ehättävät viimeistään 3.10.2022 alkavan viikon lopulla.
Kuva
Linkin talviaikatauluvihko 2022. Kuva Katja Kauppila

 

Painettu Linkin talviaikatauluvihko on maksuton ja voimassa 8.1.2023 saakka

Aikataulujen jakelupisteitä ovat 

  • Linkki-palvelupiste (Asemakatu 7) 
  • R-kioskit Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa
  • Linkki-linja-autot

Aikatauluvihkojen painattamista viivästettiin tänä syksynä, koska paikallisliikennekeskuksen Asemakadulle siirtymisen vuoksi aikataulujen toimivuutta jouduttiin tarkkailemaan ja säätämään. 

Suositus: siirry käyttämään sähköistä reittiopasta!

Useilla kaupunkiseuduilla on luovuttu aikatauluvihkojen painattamisesta, mutta Linkin aikatauluvihkoa painetaan edelleen ainakin toistaiseksi. Maksuton aikatauluvihko on tarkoitettu ensisijaisesti niiden käyttöön, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköistä aikataulu- ja reittiopasta. Kun noudat itsellesi aikatauluvihkon jakelupisteestä, säilytä se ja pidä mukana kun matkustat, sillä aikatauluvihkoa ei ole tarkoitettu kertakäyttöiseksi.

Aikatauluvihkon kysyntä on viime vuosina vähentynyt merkittävästi ja painosmäärää on vähennetty. Moni kokee kätevämmäksi käyttää aina ajantasaista aikataulu- ja reittiopasta osoitteessa https://reittiopas.jyvaskyla.fi. Sähköistä palvelua voi käyttää joko älypuhelimella tai tietokoneella. 

Aikatauluvihkon näköisversio löytyy Linkin nettisivuilta myös sähköisenä pdf-tiedostona.
 

Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, p. 050 60943, kari.strom[a]jyvaskyla.fi