Hyppää pääsisältöön

17.11.2021

Kuva
Matkaa messuille 20.-21.11.2021 Linkillä, osta kätevä yhdistelmälippu.

 

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään viikonloppuna 20.–21.11.2021 Kirja, Ruoka & Viini -messut. Kun hankit pääsylippua messuille, valitse kätevä joukkoliikennelippu - saat euron lisämaksulla messujen kylkeen edulliset Linkki-matkat. Nyt jos koskaan kannattaa jättää oma auto kotiin, välttää parkkihuolet ja matkustaa messuille helposti sekä edullisesti Linkillä! 

Jyväskylän Messujen ja Linkin yhdistelmälippu toimii messumatkoilla Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen Linkki-paikallisliikenteen linjoilla 1–13 ja 14–42.  Lippu on voimassa messupäivänä, eli joko lauantaina 20.11. kello 8-21 tai sunnuntaina 21.11. klo 8-19. Messulipussa on viivakoodi, joka piipataan kyytiin noustessa linja-auton lipuntarkistuslaitteella. Joukkoliikennelippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn jompanakumpana messupäivänä. Liput sisältävät meno-paluumatkan messuille sekä mahdolliset vaihtomatkat Linkki-paikallisliikenteessä.

Paviljongissa on samana viikonvaihteena myös Joulu, Lahja & Käsityö -messut. Molempiin messutapahtumiin pääsee tutustumaan samalla lipulla. 

Messu + Linkki -yhdistelmäliput ovat myynnissä Lippu.fi -nettikaupassa nimellä Joukkoliikennelippu. Messulippu maksaa 10 € ja joukkoliikenne-edun sisältävä yhdistelmälippu 11 €. Klikkaa joukkoliikennelippu ostoskoriin ja matkaa fiksusti messuille! 


Lisätiedot: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 050 60943, kari.strom[at]jyvaskyla.fi