Hyppää pääsisältöön

25.2.2021

Jyväskylän kaupungin liikuntajohtajan virkaan on valittu LitM Anna-Leena Sahindal 1.4.2021 alkaen. Virassa ei noudateta koeaikaa, sillä Sahindal on hoitanut liikuntajohtajan avoinna ollutta virkaa Jyväskylän kaupungilla jo aiemmin.
Kuva
Liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal. Kuva Anni Sahindal

Liikuntajohtaja johtaa Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluita. Tehtävään kuuluu myös aktiivinen verkostotoiminta kaupungin muiden toimialojen sekä liikunnan ja urheilun järjestö- ja seuratoimijoiden sekä korkeakoulujen ja liikunnan tutkimuksen kanssa. Hän on myös osaltaan kehittämässä Liikuntapääkaupunki Jyväskylää yhdessä liikuntapalveluiden henkilöstön ja muun verkoston kanssa. Liikuntajohtaja on tiiviisti mukana myös uuden Hippoksen alueen kehittämisessä.
 
Virkaa haki määräaikaan mennessä 33 hakijaa. Yksi hakija perui hakemuksensa hakujan päättymisen jälkeen. Kymmenen hakijaa kutsuttiin valintaprosessin ensimmäiseen, ennakkotehtävävaiheeseen. Yksi tähän vaiheeseen kutsutuista hakijoista perui hakemuksensa kutsun esittämisen jälkeen. Hakemusten ja ennakkotehtävien perusteella etäyhteydellä toteutettuihin haastatteluihin kutsuttiin viisi hakijaa. Kolmen hakijan kanssa edettiin lähihaastatteluihin sekä valinnan tukena käytettyihin henkilöarviointeihin. 
 
Päätöksen valinnasta teki sivistyspalvelujen toimialajohtaja Eino Leisimo. Valintaryhmään kuuluivat Leisimon lisäksi henkilöstöjohtaja Arja Aroheinä, kulttuuripäällikkö Mari Aholainen sekä henkilöstöasiantuntija Mari Nurmiranta. 
 
Lisätietoja: 
Jyväskylän kaupunki,
- Sivistyspalvelujen toimialajohtaja Eino Leisimo, p. 014 266 4033