Hyppää pääsisältöön

24.9.2020

Linkki-paikallisliikenteen painettuja aikatauluvihkoja saa nyt jakelupisteistä. Edellisvuosista poiketen aikatauluvihkoa ei jaeta enää koteihin.
Kuva
Linkin aikatauluvihko kädessä syksyllä

Jakelupisteitä ovat Linkki-palvelupiste (Asemakatu 7) sekä R-kioskit Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Aikatauluvihkoa on jaossa myös useimmissa Linkki-linja-autoissa.

Aikatauluvihko on maksuton ja tarkoitettu ensisijaisesti niiden henkilöiden käyttöön, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköistä aikataulu- ja reittiopasta. Aikatauluvihko kannattaa säilyttää ja kuljettaa mukana matkustaessa, sillä sitä ei ole tarkoitettu kertakäyttöiseksi.

Aikataulujen tarkistamiseen suositellaan ensisijaisesti sähköistä aikataulupalvelua. Aikatauluvihkon näköisversio löytyy sähköisenä pdf-tiedostona Linkin nettisivulta

Linkin talviaikataulu 2020–21 on näillä näkymin voimassa vain 6.1.2021 saakka. Lyhyen voimassaolokauden taustalla on uuden keskussairaalan ensi talvena tapahtuva käyttöönotto, joka aiheuttaa muutoksia useiden linjojen aikatauluihin ja reitteihin. Keskussairaalasta johtuvat muutokset otetaan huomioon kevätkauden 2021 aikataulussa, joka on tämänhetkisen arvion mukaan voimassa 7.1.–6.6.2021. 


Lisätiedot:
-    palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jyvaskyla.fi
-    joukkoliikennepäällikkö Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jyvaskyla.fi
 

Asiasanat: