Linkki-palvelupiste Jyväskylän Asemakatu 7:ssä palvelee toistaiseksi normaalisti eli maanantaista perjantaihin. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi asiakaspalvelutilan asiakasmääriä on rajoitettu. Tilassa voi asioida enintään 10 henkilöä kerrallaan.

Palveluajat ovat entiset eli maanantaisin kello 10-17 ja tiistaista perjantaihin kello 10-16. Puhelinpalvelu toimii normaalisti arkisin ma-pe kello 9.00-12.00 numerossa 014 266 0114.  

Käynti Linkki-palvelupisteeseen on toistaiseksi vain kauppakeskus Forumin ovista Asemakadulta ja Forumin 2. kerroksesta. Jyväskylä-Infon ovi Asemakadulla on suljettuna. Virustartuntojen torjumiseksi palvelupisteen asiakaspalvelutiski, maksupäätteet ja muut käsin kosketeltavat pinnat desinfioidaan säännöllisesti. Flunssaoireisena ei palvelupisteeseen saa tulla asioimaan. Matkakortin lataaminen on tällä hetkellä suositeltavinta hoitaa Waltin nettikaupassa.


Hyvitykset 90, 180 vuorokauden ja vuoden Waltti-kausilipuista

Koronaviruksesta johtuvat liikkumisrajoitukset estävät joidenkin asiakkaiden Waltti-matkakortin kausilipun käyttöä. Jos kausilippua ei ole vielä ehtinyt aktivoida käyttöön, se säilyy matkakortilla odottamassa tulevaa käyttöä. Netissä ladatun kausilipun voi ottaa käyttöön vielä kesän jälkeenkin.

Jos kausilipun on jo ehtinyt ottaa käyttöön, keskeneräinen kausi voidaan hyvittää, mikäli kyse on pidemmästä 90, 180 vuorokauden tai vuoden kaudesta. Hyvityksen saaminen edellyttää asiointia Linkki-palvelupisteessä Waltti-matkakortin ja henkilötodistuksen kanssa. Asioida voi myös toisen henkilön puolesta, kunhan mukana on asianmukainen valtakirja. 

Palautus kausilipun hyvityshetkellä jäljellä olevista päivistä maksetaan ensisijaisesti Waltti-matkakortin omistajan pankkitilille. Kausilipusta hyvitystä hakevan tulee täyttää palvelupisteessä kirjallinen hyvityshakemus ja ilmoittaa siinä pankkiyhteystietonsa. Normaalia 7 euron toimistopalvelumaksua ei asioinnin yhteydessä peritä.

Lyhytkestoisimmasta 30 vuorokauden kausilipusta ei hyvityksiä makseta, jos lipun kausi on käynnissä. Waltti-matkakortille ladattua arvoa ei koronavirusepidemian vuoksi palauteta tai hyvitetä, koska ladattu arvo on matkakortilla käytettävissä 5 vuoden ajan. 


Lisätiedot: 

  • palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jyvaskyla.fi
  • joukkoliikennepäällikkö Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jyvaskyla.fi


Koronavirustiedotteet kuntien sivuilla: