Linkin Fiksusti messuille -mobiililippu sisältää pääsylipun Jyväskylän Paviljongin Kirja, Ruoka ja Viini -messuille ja koko päivän linkkikyydit!

Fiksusti messuille -mobiililiput ovat myynnissä vain Linkki-mobiililippusovelluksessa. Mobiililipun ostaminen edellyttää Linkki-sovelluksen lataamista omaan puhelimeen. Maksuttoman sovelluksen voi ladata iOS- tai Android-puhelimen sovelluskaupasta, lisää tietoa sovelluksesta Linkin nettisivuilta.

Osta lippu haluamallesi messupäivälle, joka voi olla perjantai, lauantai tai sunnuntai. Voimassaolopäivänä voit matkustaa lipulla rajattomasti Linkki-paikallisliikenteen linja-autoissa Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa linjoilla 1-13 ja 14-42. Etu ei koske seutuliikennettä.

Lipun hintaan sisältyy yhden henkilön sisäänpääsy messuille (tarkasta messupäivän aukioloajat) sekä messupäivän linkkimatkat kello 23.00 saakka. Katso messupäivän linjojen aikataulut sähköiseltä reittioppaalta


Fiksusti messuille -lippuhinnat

  • Aikuisen lippu 15 euroa
  • Lapsen (0-16 v.) lippu 8 euroa
  • Opiskelijan, eläkeläisen ja varusmiehen lippu 10 euroa (varaudu todistamaan alennusoikeutesi messujen sisäänpääsyn yhteydessä)

Näytä lippusi Linkissä kuljettajalle kyytiin noustessasi. Kuljettaja tarkistaa lipun voimassaolon puhelimesi näytöltä. Messuilla mobiililippu ja mahdollinen alennusoikeus tarkastetaan sisäänpääsyn yhteydessä.

Vältä ruuhkat ja parkkiongelmat, tule messuille fiksusti Linkillä!


Lisätiedot:

  • Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi
  • Jyväskylän Messut Oy, myyntipäällikkö Anne Koskinen, p. 040 581 0722, anne.koskinen[at]paviljonki.fi