Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mies kuulokkeet korvilla linja-autossa. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

Tapahtumaliput

Tapahtuman pääsylippu voi nyt toimia myös matkalippuna. Tarkista sisältääkö ostamasi lippu kätevän joukkoliikenne-edun! 

Yhdistetyllä tapahtuma- ja Linkki-lipulla matkustat tapahtumaan kaikilla Linkki-paikallisliikenteen linja-autoilla (linjat 1–13 ja 14–42) ilman erillistä maksua.

Huom! Tällä hetkellä ei voimassa olevia tapahtumajoukkoliikennelippuja.

Etuja ja elämyksiä

Kevään 2024 Waltti-matkakorttietu Jyväskylän kaupunginteatteriin

Linkin Waltti-matkakortilla saat 5 euron alennuksen Jyväskylän kaupunginteatterin Hiljaista iloa -esityksen pääsylipusta. Etulipun hinta 28 euroa (norm. 33 €/ lippu).

Linkki-etu on voimassa 13.4.2024 saakka. Etuliput voi lunastaa ainoastaan Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä Waltti-korttia näyttämällä. Etu ei ole voimassa ensi-illassa, myydyissä esityksissä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. 1 etulippu / Waltti-kortti.

Kuva
Hiljaista iloa -esityksen näyttelijät rooliasuissaan. Kuva Eija Haukka/Jiri Halttunen

Ääni- ja e-kirjatarjous Linkin asiakkaille

Hyytäviä tositarinoita, mieleenpainuvia elämäkertoja vai ihastuttavia romaaneja? Kuuntele vaikka kaikkia! Olit sitten lyhyellä tai pidemmällä matkalla, haluamme Linkillä tarjota jokaiselle mieleenpainuvia matkustuskokemuksia.

Tarjoamme yhdessä ääni- ja e-kirjapalvelu Nextoryn kanssa veloituksettoman 45 päivän kokeilujakson satojentuhansien tarinoiden maailmaan! Etu on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille.

Lunasta etusi!

Kuva
Mies kuulokkeet korvilla linja-autossa. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen

Korkeakouluopiskelija, hyödynnä 7 vrk:n kokeilulippu ja uuden asiakkaan etu!

Linkki on jakanut Jyväskylässä opintonsa aloittaville uusille korkeakouluopiskelijoille (JAMK, JYU) Tervetuloa Linkkiin -paketin, joka sisältää ilmaisen 7 vrk:n kokeilulipun paikallisliikenteen Linkki-linja-autoihin. Suosittelemme käyttämään lipun 30.4.2024 mennessä. Lisäksi kokeilulipulla saa Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-matkakortin 0 €:lla (norm. 5 €) lipputuotteen oston yhteydessä Linkki-palvelupisteestä. 

KulttuuriLinkin kyydissä vilahtelevat kirjavat maisemat ja vinkit syksyn kulttuuritarjonnasta

Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteen värikkäin kulkupeli, KulttuuriLinkki on liikenteessä! KulttuuriLinkin kyytiin voi alkuun hypätä Jyväskylän ja Laukaan välillä linjalta 41. Teema-Linkki ei kuitenkaan ole sidottu liikennöimään tällä tietyllä linjalla, vaan saatat törmätä autoon muillakin reiteillä.

Kyseessä on Linkki-paikallisliikenteen värikkäin linja-auto, joka tarjoaa mitä maistuvimpia kulttuurikentän alkupaloja: tapahtumavinkkejä, edullista tekemistä ja tietoa tarjonnasta ympäri kaupunkia. KulttuuriLinkkiä luotsaavat yhteistyössä kaupungin kulttuuritoimijat ja Linkki-paikallisliikenne.

Hyppää KulttuuriLinkin kyytiin ja ota haltuun Kulttuurikaupunki Jyväskylän syksyn monipuolinen tapahtumatarjonta!

Kuva
KulttuuriLinkki Asemakadun pysäkillä. Kuva Katja Kauppila
Asiasanat:  
kampanja
messut
lippu