Hyppää pääsisältöön
Kuva
Linkki-linja-auto kesäliikenteessä.

Ei voimassaolevia tarjouksia tai kampanjoita.


Linkin mobiililipputarjous 20.-22.5.

Suuntaa Linkin mobiililipulla kätevästi ja edullisesti viikonlopun tapahtumiin ja rientoihin. Jyväskylässä ja lähialueilla on tarjolla monenlaista ohjelmaa, muun muassa Yläkaupungin Yö -tapahtumassa. Lisäksi Säynätsalossa juhlitaan perjantaina 20.5. Wivi Lönnin 150-vuotissyntymäpäivää. 

  • lipun hinta Linkki-mobiilisovelluksessa 5 euroa aikuiselle, 4 euroa nuorelle ja 3 euroa lapselle 
  • lippu voimassa 48 h ostohetkestä
  • kelpaa Jyväskylän paikallisliikenteen vihreissä Linkki-linja-autoissa (linjat 1-13 ja 14-42) vyöhykkeillä A-D
  • tapahtumalippu on Linkki-sovelluksessa myynnissä pe 20.5. klo 8.00 – su 22.2. klo 12.00
  • Lippu tulee näkyviin sovellukseen vasta 20.5.2022

Näin ostat tarjouslipun 

1. Lataa maksuton Linkki-sovellus älypuhelimellesi sovelluskaupasta.
2. Rekisteröidy sovelluksen käyttäjäksi ja kirjaudu tunnuksillasi sisään sovellukseen. Valitse maksutapa.
3. Klikkaa sovelluksen Tapahtumat-painiketta.  
4. Kirjoita koodi LINKKI2022 ja osta lippu.
5. Löydät tapahtumalipun Ostot-välilehdeltä. Maksamisen jälkeen lippusi on käyttövalmis ja heti voimassa.

Linkki-linja-autoon noustessa näytä lippu puhelimesi näytöltä kuljettajalle. Kuljettaja tarkistaa näytöltä lipun voimassaolon. Muista huolehtia, että puhelimessa riittää virtaa, muuten mobiililipulla ei voi matkustaa.

Linkki-sovelluksen oheispalveluna on Jyväskylän paikallisliikenteen aikataulu- ja reittiopas, josta voit tutkia Linkki-linjojen aikatauluja ja kulkutietoja. 
 


Autoilu kallista, Linkki halpa!

Autoilun kustannukset ovat jatkuvassa nousussa. Varsinkin polttoaineiden hinnat ovat alkuvuonna 2022 kallistuneet huimasti. Linkki-paikallisliikenteen lippuhinnat sen sijaan ovat pysyneet samalla, edullisella tasolla vuodesta 2020.

 

Linkki onkin nyt entistä kilpailukykyisempi arkiliikkumisen vaihtoehto. Oman auton sijasta kannattaa hyödyntää Linkkiä varsinkin säännöllisillä työ-, koulu- ja asiointimatkoilla.

Linkki on taajaan asutuilla alueilla oiva peli myös vapaa-ajan matkojen tekemiseen, sillä pääset sujuvasti esimerkiksi harrastuksiin, ostoksille ja elämysten äärelle.

Kuukausilippu halvempi kuin kertatankkaus!

Tiesitkö, että jo yhden auton tankkauksen hinnalla kuljet kuukauden Linkillä? Ja rahaa säästyy vielä moneen muuhunkin mukavaan!

Esimerkiksi aikuisten 30 päivän kausilipulla voit tehdä rajattoman määrän matkoja lipun voimassaoloaikana. Jos teet matkoja pääasiassa noin 10 kilometrin säteellä Jyväskylän keskustasta (A-vyöhyke), matkustuksesi hinnaksi tulee vaivaiset 54 euroa kuussa.

Alle 17-vuotiaat kulkevat lastenlipulla vielä edullisemmin, alkaen 27 eurolla kuukaudessa. Myös nuorille, opiskelijoille ja senioreille (65 vuotta täyttäneet) on tarjolla erityishintaisia lippuja, alk. 38 euroa kuussa.

Kuukausilippujen ja satunnaisemman matkustuksen hinnat löydät Linkin hinnastosta. Parhaat edut saat käyttöösi Waltti-matkakortilla.

Kampanja 21.3.-3.4. 

Linkin edullisia lippuhintoja markkinoidaan 21.3. käynnistyvässä kevätkampanjassa. Kampanjamainoksia näkyy 3.4. saakka useilla eri kanavilla, muun muassa MTV3:lla, radiossa, Suur-Jyväskylän lehdessä sekä digitaalisessa ja sosiaalisessa mediassa. 

Asiasanat: