Skip to main content
Image
Linja-auto puun katveessa.

Oppaat ja esitteet

Näin lataat matkakorttisi Waltin nettikaupassa (pdf)

Matkakortinlukijan käyttöohje (pdf): ohjeet matkakortin leimauksesta ja poikkeusmatkan maksamisesta.

Fiksusti liikkeellä

Fiksusti liikkeellä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen ja fiksun liikkumisen palvelujen oma asiakastiedote.

Ajankohtaisista paikallisliikenteen ja fiksun liikkumisen asioista kertova julkaisu jaetaan jokaiseen talouteen Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Jyväskylässä Fiksusti liikkeellä -julkaisu ilmestyy liitteenä Jyväskylä-lehden välissä. Muuramessa ja Laukaassa julkaisun jakamisesta vastaavat Jyväskylän Jakelut Oy ja Posti.

Fiksusti liikkeellä 2021

Fiksusti liikkeellä 2020 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2019 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2018 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2017 (pdf)

Linkkiuutiset 2016 (pdf)

Linkkiuutiset 2015 (pdf)

Näin ostat Linkki-mobiililipun

Opasvideon avulla lataat älypuhelimeesi Jyväskylän seudun paikallisliikenteen Linkki-mobiililippusovelluksen. Videossa neuvotaan kuinka rekisteröidyt mobiililippupalveluun ja kuinka voit ostaa lipun kännykkääsi kätevästi vaikka pysäkillä Linkkiä odottaessa. Linkki-mobiililippusovelluksessa myydään aikuisten ja lasten kertamatkalippuja sekä aikuisten, nuorten ja lasten vuorokausilippuja.

 

 

Tarkasta matkakorttisi saldo Waltti-kortinlukija -sovelluksella 

Tarkasta Waltti-matkakorttisi tai kertakortin voimassaolotiedot Waltti-kortinlukija -sovelluksella. Sovellus kertoo matkakorttisi voimassaolevan kauden ja jäljellä olevan arvon. Näet tiedot, kun kosketat korttia NFC -ominaisuuden sisältävällä puhelimellasi.

 

 

Lataa Waltti-matkakorttisi kätevästi R-kioskilla

Waltti-kortin lataaminen onnistuu Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen R-kioskeilla. Kattavamman palvelun R-kioskeissa voit ostaa lippulatausten lisäksi myös uusia matkakortteja sekä päivittää asiakastietojasi. R-kioskien Waltti-latauspisteissä voit tankata matkakortillesi lisää sisältöä, arvoa ja kautta. 

 

 

Keywords: