Skip to main content

23.9.2021

Linkki-linja-autoilla voi matkustaa 23.9. alkavan Valon kaupunki -tapahtuman kohteita ihailemaan, mutta matkustamiseen tarvitsee lipun.
Image
Linkki-paikallisliikenteen linja-auto ilta-aikaan pysäkillä

 

Aiemmista vuosista poiketen joukkoliikenne tämänvuotisessa Valon kaupunki -tapahtumassa ei ole ilmaista. Linkit liikennöivät tapahtumailtoina 23.-25.9.2021 normiaikataulujensa ja -reittiensä mukaisesti. Kyytiin pääsee Waltti-matkakortilla tai muun matkalipun ostamalla. 

Jos lähdet Linkillä Valon kaupunki -tapahtumaan tankkaamaan valoa ja väriä pimeän syksyn varalle, otathan huomioon maski- ja muut terveyssuositukset. Väkeä on paljon liikkeellä, joten myös ruuhkiin kannattaa varautua, niin suosituilla linjoilla kuin tien päälläkin. Ruuhkat voivat myös aiheuttaa viivästyksiä Linkkien aikatauluihin.

Nonstop-Linkki keskustasta Mattilanniemeen 24. ja 25.9. illalla

Jyväskylän keskustan ja Mattilanniemen välillä liikennöi perjantaina 24.9. ja lauantaina 25.9. klo 19.00-22.45 nonstop-Linkki. Matkustaa voi normaaleilla joukkoliikennelipuilla, kyydit starttaavat Vapaudenkadun Keskusta 6 -pysäkiltä noin 15 minuutin välein. Mattilanniemeen vievän auton tunnistaa linjakyltin tekstistä "Nonstop Mattilanniemi".

Reitit ja aikataulut

Linkkien reitit, aikataulut ja pysäkit löydät näppärästi reittioppaalta tai aikatauluvihkosta. Aikatauluvihko löytyy pdf-tiedostona Linkin nettisivulta tai sitä saa maksutta esimerkiksi Linkki-linja-autoista.

Katso myös Valon kaupunki -tapahtuman 2021 kohteet ja ohjelma.