Skip to main content

3.8.2021

Linkki-paikallisliikenteen 11.8. voimaan tulevat aikatauluvihkot ovat saapuneet painosta. Talvikauden 2021–22 aikatauluvihkoja saa maksutta jakelupisteistä viimeistään maanantaista 9.8. lähtien.
Image
Linkki-paikallisliikenteen aikatauluvihko

 

Talviajokausi käynnistyy Linkki-liikenteessä loppukesästä, kun koululaiset aloittavat syyslukukautensa. Talviajokaudella paikallisliikenteen vuorotarjonta on huomattavasti laajempi kuin hiljaisempana kesäkautena. Nyt ilmestyvä Linkin talviaikataulu 2020–21 on voimassa ensi kesään eli 5.6.2022 saakka. 

Aikataulujen jakelupisteitä ovat 
•    Linkki-palvelupiste (Asemakatu 7) 
•    R-kioskit Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa (viimeistään ma 9.8. alkaen)

Lisäksi aikatauluvihkoja saa myös useimmista Linkki-linja-autoista. 


Suositus: siirry käyttämään sähköistä reittiopasta!

Linkin aikatauluvihko on maksuton ja tarkoitettu ensisijaisesti niiden käyttöön, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköistä aikataulu- ja reittiopasta. Aikatauluvihkojen kaikkiin koteihin jakamisesta luovuttiin kustannussyistä keväästä 2020 alkaen. Kun noudat itsellesi aikatauluvihkon jakelupisteestä, säilytä se ja pidä mukana kun matkustat, sillä aikatauluvihkoa ei ole tarkoitettu kertakäyttöiseksi.

Aikatauluvihkon kysyntä on viime vuosina vähentynyt merkittävästi ja painosmäärää on vähennetty. Suurin syy tähän on se, että monet kokevat kätevämmäksi käyttää aina ajantasaista aikataulu- ja reittiopasta. Sähköistä palvelua voi käyttää joko älypuhelimella tai tietokoneella. 

Aikatauluvihkon näköisversio löytyy sähköisenä pdf-tiedostona Linkin nettisivuilta.


Lisätiedot: joukkoliikennepäällikkö Ari Tuovinen, p. 050 311 8926, ari.tuovinen[at]jyvaskyla.fi