Hyppää pääsisältöön
Kuva
Reittiopas älypuhelimen näytöllä.

Waltti-kortinlukija

Voit ladata maksuttoman sovelluksen älypuhelimen sovelluskaupasta, se löytyy sieltä nimellä Waltti-kortinlukija. 

Sovelluksella tarkastat Waltti-matkakorttisi tai kertakortin voimassaolotiedot. Waltti-kortinlukija -sovellus näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortiltasi. Näet tiedot, kun kosketat korttia NFC -ominaisuuden sisältävällä puhelimellasi.

HUOM: Waltti-kortinlukijasovellus ei toimi tunnistepohjaisiin matkakortteihin. Tunnistepohjaisen Waltti-matkakortin tiedot voi tarkistaa Waltin verkkokaupassa.

Mobiililiput

Linkki-mobiililippusovellus

Sovelluksen avulla voit ostaa Jyväskylän seudun joukkoliikenteen mm. kerta- ja päivälippuja.

Waltti-mobiililippusovellus

Lataa sovellus älypuhelimeesi maksutta Google Play -kaupasta tai Apple Storesta. Sovelluksessa on myynnissä Linkki-paikallisliikenteen kerta- ja päivälippuja. Sovelluksen kautta on myös mahdollista käyttää paikallisliikenteen aikataulu- ja reittiopasta. 

 


Erilaisia reittiopassovelluksia

Android

Aikataulu- ja reittiopas:

https://reittiopas.jyvaskyla.fi
Palvelu on selainpohjainen, mutta toimii sovelluksen tapaisesti. 
Uuden ajan matkaopas paikantaa sijaintisi ja kertoo lähimmät linjat, pysäkit ja reitit!

Nysse:

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.hannu.nysse&hl=fi
Nysse on helppokäyttöinen ja monipuolinen sovellus Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Tampereen, Turun ja Oulun seudun joukkoliikenteeseen. Nyssellä tarkistat nopeasti mm. reitit ja aikataulut.

IPhone

Transporter Reittiopas:

https://itunes.apple.com/fi/app/transporter-reittiopas/id987254566?l=fi&mt=8
Transporter on reaaliaikainen reittiopas ja aikataulukirja taskussasi. Toimii Jyväskylän seudun lisäksi täällä: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Kajaani, Kotka, Kouvola, Kuopioqa, Mikkeli, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa. 

 


Luontopysäkit

Luontopysäkkien avulla yhdistetään Jyväskylän kattava Linkin paikallisliikenneverkosto kaupungin upeisiin luontoretkeilykohteisiin. Meijän polku on kartoittanut tähän mennessä linjojen 1 ja 2, sekä 18 (18K), 25 ja 12 (12T) luontopysäkit. 

Keväälle 2021 toteutetaan kartat kaikista kovemmassa päivittäisessä käytössä olevista linjoista sekä yleiskartta alueen luontoliikuntamahdollisuuksista lähipysäkkeineen.

Osasta kartoista on saatavissa painettu versio Linkin asiakaspalvelupisteessä Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Asemakatu 7. Voit myös ladata kartat omalle puhelimellesi tai tietokoneellesi kunkin linjan omalta sivulta.