Hyppää pääsisältöön
Kuva
Linja-auto puun katveessa. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

Oppaat ja esitteet

Näin lataat matkakorttisi Waltin nettikaupassa (pdf)

Matkakortinlukijan käyttöohje (pdf): ohjeet matkakortin leimauksesta ja poikkeusmatkan maksamisesta.

Fiksusti liikkeellä

Fiksusti liikkeellä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen ja fiksun liikkumisen palvelujen oma asiakastiedote.

Ajankohtaisista paikallisliikenteen ja fiksun liikkumisen asioista kertova julkaisu jaetaan talouksiin Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Vuonna 2023 Fiksusti liikkeellä ilmestyi liitteenä Suur-Jyväskylän lehden välissä.

Fiksusti liikkeellä 2023 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2022 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2021 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2020 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2019 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2018 (pdf)

Fiksusti liikkeellä 2017 (pdf)

Linkkiuutiset 2016 (pdf)

Linkkiuutiset 2015 (pdf)

Näin maksat Linkki-matkan lähimaksulla

Linkki-linja-autosta voit ostaa kertalipun myös lähimaksulla, esimerkiksi pankkikortilla, puhelimella tai vaikka älykellolla.

Mobiililipun ostaminen Linkki-sovelluksesta

Voit ostaa matkalipun Linkki-sovelluksesta. Katso lisäksi millaisia muita matkustusta helpottavia toimintoja sovellus pitää sisällään.

Linkki-mobiililipun ostaminen ja jakaminen toiselle henkilölle

Voit ostaa matkalipun Linkki-mobiililippussovelluksesta ja jakaa sen toiselle henkilölle. Katso opasvideolta kuinka helppoa se on! 

Näin ostat Linkki-mobiililipun

Opasvideon avulla lataat älypuhelimeesi Jyväskylän seudun paikallisliikenteen Linkki-mobiililippusovelluksen. Videossa neuvotaan kuinka rekisteröidyt mobiililippupalveluun ja kuinka voit ostaa lipun kännykkääsi kätevästi vaikka pysäkillä Linkkiä odottaessa. Linkki-mobiililippusovelluksessa myydään aikuisten ja lasten kertamatkalippuja sekä aikuisten, nuorten ja lasten vuorokausilippuja.

 

 

Tarkasta matkakorttisi saldo Waltti-kortinlukija -sovelluksella 

Tarkasta Waltti-matkakorttisi tai kertakortin voimassaolotiedot Waltti-kortinlukija -sovelluksella. Sovellus kertoo matkakorttisi voimassaolevan kauden ja jäljellä olevan arvon. Näet tiedot, kun kosketat korttia NFC -ominaisuuden sisältävällä puhelimellasi.

 

 

Lataa Waltti-matkakorttisi kätevästi R-kioskilla

Waltti-kortin lataaminen onnistuu Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen R-kioskeilla. Kattavamman palvelun R-kioskeissa voit ostaa lippulatausten lisäksi myös uusia matkakortteja sekä päivittää asiakastietojasi. R-kioskien Waltti-latauspisteissä voit tankata matkakortillesi lisää sisältöä, arvoa ja kautta. 

 

 

Asiasanat:  
linkki