Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Fiksusti messuille -mobiililipulla edullisesti Paviljongin Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessut 24. ja 25.3. sekä koko päivän linkkiajelut!

Fiksusti messuille -mobiililippu on kätevä lipputuote, jossa yhdistyy Paviljongissa 24. ja 25.3. järjestettävien Kids&Pets –messujen pääsylippu sekä 24 tunnin matkalippu Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki-linjoille 1-39 ja 42 (ei 13M).

Yhdistetty messu- ja linkkilippu on Jyväskylän seudun joukkoliikenteen ja Jyväskylän Messut Oy:n yhteishanke, josta saatiin hyvää palautetta vuoden 2017 messutapahtumasta. Jyväskylän Paviljonki on suosittu tapahtumapaikka, ja yhteislippu toimii hyvänä vaihtoehtona tapahtumiin saapumiselle.

Mobiililipulla helposti, kätevästi ja edullisesti!

Osta oma Fiksusti messuille –mobiililippusi lauantaille 24.3 tai sunnuntaille 25.3. Linkin mobiililippusovelluksesta:

  • Lapsen (0-16 v.) lippu 5 euroa
  • Aikuisen lippu 10 euroa
  • Opiskelijan, eläkeläisen ja varusmiehen lippu 7 euroa (varaudu todistamaan alennusoikeutesi messujen sisäänpääsyn yhteydessä)

Lipunosto edellyttää maksuttoman Linkki-mobiililippusovelluksen lataamista omaan älypuhelimeen. Lisätietoa ja ohjeet sovelluksen lataamiseen löytyvät osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/mobiililippu . Lippuostoksen voi Linkin mobiililippukaupassa maksaa valitsemallaan maksutavalla: pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard), puhelinoperaattorien mobiilimaksulla, digitaalisella Masterpass-palvelulla, MobilePay-palvelulla tai Svea laskutuksella. Ostoihin ei lisätä maksutapalisää, vaan veloitus tehdään ostetun lipun hinnan mukaisena.

Lippu on voimassa 24 tuntia ostohetkestä, joten lippuostos kannattaa tehdä vasta juuri ennen messuille lähtemistä. Nopeimmin ostaminen sujuu, jos olet ladannut Linkki-sovelluksen puhelimeesi ennakkoon sekä halutessasi rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Kirjautumista ei edellytetä, eli sovelluksessa on mahdollisuus ostaa lippuja myös ilman kirjautumista. Kun ostos on suoritettu onnistuneesti, lippu on heti käyttövalmis ja sen juokseva voimassaoloaika näkyy lippunäkymässä. Näytä Fiksusti messuille -mobiililippusi Linkissä kuljettajalle sekä messuilla sisäänpääsyn yhteydessä.

Linkin mobiililippukauppa on avoinna 24/7. Messujen ulkopuolisina aikoina myynnissä on Linkin kerta- ja päivälippuja. Mobiililippu on helppo vaihtoehto, kun matkaan pitää päästä nopeasti tai sopiva käteinen raha puuttuu. Mobiililaitteessa toimivan kerta- tai vuorokausilipun saat ostettua puhelimeen vaikka Linkkiä pysäkillä odottaessa.

Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessut Paviljongissa 24.-25.3.

Tapahtuma on suunnattu kaikille perheille ja eläinten ystäville. Lapsipuolella ovat esillä muun muassa lastenvaatteet, lelut, pelit ja kirjat. Lemmikkipuolella nähdään koira-, kissa- sekä kaninäyttelyitä. Toiminnallisuus on avainsana: messualueelle rakentuu esimerkiksi hiekkalaatikkoleikkialue, radio-ohjattaville vesileikkialue ja radat sekä HopLopin ja SuperParkin toiminta-alueet. Ohjelmalavalla nähdään myös runsaasti ohjelmaa, kuten Muumit, Loiskis-orkesteri, satutuokioita sekä koko perheen muotinäytös. Lemmikkipuolen ohjelmassa on näyttelyiden lisäksi sirkuskoira- ja agilityesityksiä sekä rotuesittelyjä. Tapahtumasta voi lukea lisää www.kids-pets.fi.

Vältä pysäköintiruuhkat ja tule messuille fiksusti Linkillä!

Lisätiedot:

  • Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi
  • Jyväskylän Messut Oy, tuottaja Jaana Airikainen, p. 050 372 5620, jaana.airikainen[at]jklmessut.fi

19.3.2018Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Fiksusti messuille -mobiililipulla edullisesti Paviljongin Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessut 24. ja 25.3. sekä koko päivän linkkiajelut!