Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Linkki kyyditsee Laajavuoren Red Bull Crashed Ice –kisoja seuraamaan 3.2.2018

Lähdetkö kannustamaan maailman huippuja alamäkiluistelukisoihin tulevana lauantaina 3.2. Laajavuoreen? Red Bull Crashed Ice –tapahtuman kisapaikalle pääsee kätevästi Linkillä ja vieläpä maksutta, sillä tapahtuman pääsylippu toimii myös linkkilippunasi.

Etu on voimassa Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla tehtävillä paikallisliikenteen matkoilla sekä osalla seutuliikenteen linjoilla. Tapahtumalipulla voi matkustaa maksutta
• Linkki-linjoilla 1-39 ja 42
• seutuliikenteen Korpilahti-Muurame-Jyväskylä –välillä liikennöivillä linjoilla (13M) ja vakiovuoroilla (Jyväskylän Liikenne Oy:n Jämsän suunnan autot)
• seutuliikenteen Laukaan linjalla 41
• Savonlinjan Hankasalmen suunnan liikenteessä välillä Jyväskylä-Lievestuore-Jyväskylä

Red Bull Crashed Ice –lippua kuljettajalle näyttämällä matkustus on maksutonta kisapäivänä klo 10–18, ilman tapahtumalippua tai aikarajan ulkopuolella matkasta peritään paikallisliikenteen autoissa normaali kyytimaksu.

Laajavuoreen aivan tapahtuma-alueen viereen matkustaa Linkki-linjalla numero 25, jonka kyytiin pääsee keskustasta Vapaudenkadun paikallisliikennekeskuksen pysäkiltä numero 6. Paluukyyteihin nousu Laajavuoresta onnistuu hiihtokeskuksen puoleiselta Laajari 1 -pysäkiltä. Linjan 25 normaalivuorojen aikataulut ja reitit voi tarkistaa Jyväskylän seudun joukkoliikenteen sähköisestä reittioppaasta osoitteessa https://jyvaskyla.digitransit.fi.

Linjalle 25 on tapahtuman ajaksi varattu lisävuoroja keskustan ja Laajavuoren väliseen liikenteeseen. Kaikkien Laajavuoreen ajavien autojen linjanumero on 25, mutta vain Laajavuoreen liikennöivät lisävuorot erottaa linjakyltin tekstistä Keskusta–Laajavuori tai Laajavuori–Keskusta.

Lauantain 3.2. Linkki-linjan 25 lisävuorot Keskusta–Laajavuori–Keskusta

Normaalivuorojen lisäksi linjan 25 lisäautot liikennöivät keskustan ja Laajavuoren väliä noin 5 minuutin välein kello 10.00 alkaen aina klo 16.05 asti. Lisäautojen kyydeissä keskustasta kisapaikalle on lyhyt tauko klo 12.25–13.30.

Paluukyydit Laajavuoresta keskustaan liikennöidään niin ikään 5 minuutin välein klo 10.15 alkaen. Viimeinen paluukyyti keskustaan lähtee klo 16.20. Paluukyydeistä keskustaan pidetään taukoa klo 12.40–13.25 välisen ajan.

Kisajärjestäjän kyydit Killeriltä Laajavuoreen

Tapahtumaan omalla autolla saapuvat ohjataan Killerin yleisöparkkiin, josta on tapahtumajärjestäjän bussikuljetus kilpailupaikalle Laajavuoreen. Pysäköinti ja kuljetus ovat ilmaiset.

Killerillä pysäköintipaikkoja on rajoitetusta, sillä puolet niistä on varattu Killerin liikuntakeskuksen asiakkaille. Tapahtumapaikalla ei ole yleisöpaikoitusta, lisätiedot saapumisesta järjestäjän nettisivuilta http://crashedice.redbull.com/fi_INT/event/jyvaskyla

Laajavuoren alueen asuntokaduilla on voimassa aluepysäköintikielto, jonka noudattamatta jättäminen kustantaa tavallisesti virhepysäköintimaksun verran eli 60 euroa.

Tapahtumajärjestäjä toivoo yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jotta ruuhkilta vältytään. Ovet tapahtumaan aukeavat lauantaina kello 11:00.

Lisätiedot: joukkoliikennesuunnittelija Jouni Enroos, p. 014 266 0548, jouni.enroos[at]jkl.fi

30.1.2018Katja Kauppila

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Linkki kyyditsee Laajavuoren Red Bull Crashed Ice –kisoja seuraamaan 3.2.2018