Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Tuhansia tonttulakkeja vilahteli Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteessä Linkin Tonttulakkipäivänä 9.12.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteessä vietettiin lauantaina 9.12. jo perinteeksi tullutta joulunalusajan Tonttulakkipäivää. Tonttulakkipäivänä matkat paikallisliikenteen Linkki-linja-autoissa sekä seutuliikenteen Waltti-autoissa olivat ilmaisia, jos asiakkaalla autoon noustessa oli päässä tonttulakki. Päivän aikana Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla tehtiin kaikkiaan reilut 19 500 matkaa, joista runsaat 9000 kuitattiin tonttulakilla.

Erityisen suosittu Tonttulakkipäivä oli lapsiperheiden ja pikkujouluporukoiden keskuudessa. Tänä vuonna myös 55 paikallista toimijaa lähti mukaan Tonttulakkipäivän viettoon ja houkutteli tonttulakkiasiakkaita erityisin eduin ja tarjouksin. Moni suuntasi Tonttulakkipäivän kyydeillä jouluostoksille ja -tapahtumiin, esimerkiksi Hippoksen Joulumarkkinoille, Taidemuseon Jouluiselle Taidebasaarille, Käsityömuseon Käsityöläisten joulutorille sekä kauppakeskuksiin Seppälään, Keljoon, Palokkaan ja Muurameen.

Tonttukansa oli kutsuttu Jyväskylän keskustan kävelykadun Kompassille kello 14 otettavaa joukkokuvausta varten. Kokoon saatiinkin mukava tonttujoukko ja valokuvat ovat nähtävissä osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/tonttulakkipaiva.

Tempauksen järjestäjänä toimiva Jyväskylän seudun joukkoliikenne kiittää lämpimästi kaikkia Tonttulakkipäivän osallistujia, matkustajia, kuljettajia ja yhteistyökumppaneita sekä toivottaa hyvää joulunaikaa!

Lisätiedot: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi

12.12.2017Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Tuhansia tonttulakkeja vilahteli Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteessä Linkin Tonttulakkipäivänä 9.12.