Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Linkin Tonttulakkipäivänä 9.12. saat ilmaisia matkoja ja kivoja etuja tonttulakilla – ja osallistut tonttulakkiennätykseen!

Tonttulakkipäivä on Jyväskylän seudun joukkoliikenteen hyvän mielen joulutapahtuma, joka on tarkoitettu ihan jokaiselle! Tänä vuonna Tonttulakkipäivää vietetään lauantaina 9.12. Tonttulakkipäivän jujuna on, että kun päässä on tonttulakki, matkat paikallisliikenteessä ovat ilmaisia koko päivän, aamun ensi vuorosta keskiyöhön kello 5.00-24.00.

Tonttulakki toimii matkalippuna lauantaina 9.12. Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla tehtävillä matkoilla. Joulumieltä levittämään on saatu Tonttulakkipäivänä myös seutuliikenteen liikennöitsijöitä. Ilmaismatkat ovat voimassa

  • Linkki-linjoilla 1-39 ja 42
  • seutuliikenteen Korpilahti-Muurame-Jyväskylä –välillä liikennöivillä linjoilla (13M) ja vakiovuoroilla (Jyväskylän Liikenne Oy:n Jämsän suunnan autot)
  • seutuliikenteen Laukaan linjalla 41
  • Savolinjan Hankasalmen suunnan liikenteessä välillä Jyväskylä-Lievestuore-Jyväskylä
  • Matka Mäkelä Oy:n ja Töysän Linja Oy:n liikenteessä välillä Jyväskylä-Kuohu-Jyväskylä

Linkin ilmaistempaukset tapaavat olla suosittuja, joten paikallisliikenteeseen on varattu lisäautoja suosituimpien linjojen ruuhkahuippuja helpottamaan. Varauduthan silti liikkeelle lähtiessäsi siihen, että autoissa on matkustajia normaalia enemmän ja viivästyksiä saattaa aikatauluihin aiheutua. Jos lauantaille osuu tärkeä ja tiukkaan aikataulutettu meno, on kulkemiselle syytä miettiä etukäteen varasuunnitelma B. Liikkeelle kannattaa esimerkiksi lähteä riittävän ajoissa, vaikkapa jo aikaisemmalla vuorolla.

Lastenvaunujen kanssa matkustavien on hyvä muistaa vaunuille ja rattaille varatun tilan rajallisuus. Kun auton keskisillan lastenvaunutila tulee täyteen, useampia rattaita tai vaunuja ei pysäkiltä voi ottaa kyytiin. Myöhemmät tulijat joutuvat silloin odottelemaan seuraavaa mahdollista autoa.

Saat Tonttulakilla etuja myös 54 yhteistyöyrityksestä!

Tänä vuonna Tonttulakkipäivään on saatu mukaan myös mahtava määrä yhteistyöyrityksiä ja –toimijoita. Tonttulakilla saa mukavia etuja 54 seudun toimijalta, juuri parhaaseen jouluostosaikaan!

Tonttulakkitohinoissa mukana olevat yritykset tunnistat ovipielen Tonttulakkitarrasta ja henkilökunnan tonttupipoista. Kaikki yhteistyökumppanit, tarjoukset ja edut löydät myös Linkin nettisivuilta osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/tonttulakkipaiva. Seuraa myös Tonttulakkipäivän tapahtumasivua Facebookissa https://www.facebook.com/events/331567143976177/, sieltä saat myös tietoa tarjolla olevista eduista.

Tonttulakkeile Kompassille klo 14 – tehdään kävelykadun Tonttulakkiennätys!

Tämän vuoden Tonttulakkipäivään liittyy ennätysyritys: Saadaanko Jyväskylän kävelykadun Kompassille kerättyä ennätyssuuri tonttujoukko? Tule mukaan klo 14 ja tuo kaveritkin! Paikalle saapuva tonttujoukko valokuvataan ja sen pääsee näkemään Linkin nettisivuilta tapahtuman jälkeen.

Kuvaan asettumisesta ei tarvitse empiä: kuva otetaan yläilmoista ja kuvauskohteena on koko tonttujoukko, ei yksittäiset tonttulakkeilijat! Tonttulakkiennätys Kompassilla –tapahtuman oma sivu löytyy Facebookista osoitteella https://www.facebook.com/events/156517558295646/.

Osallistu myös Tonttulakkipäivän kuvakisaan!

Jos tykkäät ottaa valokuvia, nappaa kuva Tonttulakkipäivän meiningeistä ja osallistu valokuvakisaan.

Keskiviikkoon 13.12. mennessä Instagramissa hashtageilla #linkkijyvaskyla ja #jkltonttulakkipaiva julkaistut kuvat ovat kisassa mukana. Hyväntuulisimmat ja kekseliäimmät tonttulakkipäivän kuvat palkitaan Finnkinon leffalippupaketilla!

Lisätiedot:

- palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän seudun joukkoliikenne, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi

- http://linkki.jyvaskyla.fi/tonttulakkipaiva

- https://www.facebook.com/linkkijyvaskyla/

- Tonttulakkipäivän tapahtumasivu Facebookissa: https://www.facebook.com/events/331567143976177/

- Tonttulakkiennätys Kompassilla -tapahtumasivu Facebookissa: https://www.facebook.com/events/156517558295646/

4.12.2017Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Linkin Tonttulakkipäivänä 9.12. saat ilmaisia matkoja ja kivoja etuja tonttulakilla – ja osallistut tonttulakkiennätykseen!