Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Joukkoliikenteen asiakasraati 6.11.

Asiakasraadin maanantain 6.11. tapaamisen keskeisenä teemana on tällä kertaa lipputuotteiden sekä asiakas- ja ikäryhmäluokitusten kehittäminen.

Haluatko kertoa oman näkemyksesi aiheesta? Lähetä se asiakasraadille yhteydenottolomakkeen kautta: http://linkki.jyvaskyla.fi/asiakasraati.

2.11.2017Kristiina Pentikäinen

Kommentit (2 kommenttia)

Kirjoittaja
Viesti
Vierailija08.11.2017 18:312 vuotta sitten

Miksi ei ole eläkeläislippuhintaa ?? Kaikki eläkeläiset eivät ole yli 65 vuotiaita senioreita. Oman auton käyttö loppuu monelta jo 60 vuoden jälkeen. Olisi mukavaa päästä liikkumaan ....

Bussi 3 voisi ajaa pari kertaa päivässä Vaajakoski - Tourula - Seppälä kauppakeskus (Esim. Ahjokatu) ja siitä edelleen Laukaantie - Taulumäki - Keskusta.

 

 

Linkin asiakaspalvelu14.11.2017 14:252 vuotta sitten

Hei! Asiakasraati ei ikävä kyllä päätä em. asioista eikä vastaa saapuneisiin palautteisiin. Joukkoliikenteen etuuksista ja reiteistä päätetään seudullisessa joukkoliikennejaostossa, jonka kokoonpano ja jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.jyvaskyla.fi/hallinto/lautakunnat/jaostot/joukkoliikenne. Mikäli haluatte asiaanne vastauksen, kysymykset ja ehdotukset kannattaa lähettää palautepalvelun https://s-asiointi.jkl.fi/eFeedback kautta. Palaute menee silloin joukkoliikenteen järjestämisestä vastaavalle asiantuntijalle vastattavaksi. Sitä kautta saatte asiaanne parhaiten perustellun vastauksen. ystävällisin terveisin Linkin asiakaspalvelu

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Joukkoliikenteen asiakasraati 6.11.