Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Waltin nettikaupassa voi nyt maksaa Linkki-lippulatauksen myös AfterPay-maksutavalla

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakkaiden Waltti-matkakorttien lataaminen on nyt himpun verran helpompaa. Waltti-järjestelmän nettikauppaan https://nettilataukset.waltti.fi lisättiin äskettäin uusi, pankkiasiakkuudesta riippumaton maksuvaihtoehto, Arvato AfterPay.

Ennen AfterPay -maksutapaa Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-kortteja ovat nettipalvelussa voineet ladata ja maksaa vain niiden pankkien asiakkaat, joiden kanssa joukkoliikenteen taloudesta vastaavalla Jyväskylän kaupungilla on ollut voimassa oleva pankkipalvelusopimus. Kaupungilla ei ole sopimusta esimerkiksi POP-pankin kanssa, mikä on estänyt POP-pankin asiakkaiden Waltti-nettipalvelun käytön. Nyt minkä tahansa pankin asiakas voi valita Waltin nettipalvelussa maksutavakseen Arvato AfterPayn.

Arvato AfterPay kerää asiakkaan kuukauden aikana Waltin nettipalvelun kautta tekemät lippuostokset ja yhdistää ne yhdeksi laskuksi, jonka lähettää asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Laskulla on koroton 14 päivänmaksuaika ja ostosten loppusummaan lisätään Arvato Financen perimä 2,90 euron laskutuspalkkio.

Laskun maksu Arvato Financelle tapahtuu pankkisiirtona tai muulla MyAfterPay-palvelussa tarjolla olevalla maksutavalla. Myös laskun maksaminen osissa on mahdollistaa. Asiakkaalla on mahdollisuus myös tarkastella AfterPay-maksutavalla tehtyjä ostoksia sekä omien laskujensa tilannetta MyAfterPay-palvelussa.

Esimerkki AfterPay-maksutavan käytöstä

Asiakas lataa Waltti-matkakortilleen 20 euron edestä arvoa kolmeen eri otteeseen ajanjaksolla 13.9.–12.10. Tehdyt ostokset laskutetaan 13.10. lähettämällä asiakkaalle AfterPay-lasku sähköpostiin. Laskun loppusumma on yhteensä 62,90 euroa (20 € + 20 € + 20 € + laskutuslisä 2,90 €).

Kun laskun summa ylittää 50 euroa, asiakas voi laskun vastaanotettuaan kirjautua laskussa kerrotun ohjeen mukaisesti AfterPay-portaaliin ja hyväksyä AfterPay-tilin ehdot. Lasku on mahdollista maksaa kertasummana tai osissa. Kun asiakas valitsee osamaksun, hän saa Arvato Financelta joka kuukauden 13.päivä laskun, jossa on kerrottu minimilyhennyksen määrä sekä jäljellä oleva velkasumma. Mahdolliset asiakkaan uudet ostot lisätään aina seuraavalle kuukausilaskulle.

Lisätiedot:

  • kuljetussuunnittelija Toni Tamminiemi, p. 014 266 4021, toni.tamminiemi[at]jkl.fi

  • Arvato AfterPay-maksutapa ja kuluttajan käyttöehdot koontilaskulle: https://www.arvato.com/fi-fi/waltti.html

4.10.2017Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Waltin nettikaupassa voi nyt maksaa Linkki-lippulatauksen myös AfterPay-maksutavalla