Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Pestaudu mukaan Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakasraatiin!

Oletko paikallisliikenteen aktiivikäyttäjä tai muuten vain joukkoliikenteen asioista kiinnostunut? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakasraatiin etsitään nyt täydennysjäseniä.

Tee kirjallinen hakemus, jossa kerrot taustastasi ja perustelet miksi toiminta kiinnostaa. Liitä mukaan ikä- sekä yhteystietosi ja lähetä hakemus 15.9.2017 mennessä osoitteeseen linkki@jkl.fi. Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa myös paperilla Linkki-palvelupisteeseen (Asemakatu 7, Jyväskylä) 15.9.2017 mennessä. Valittuihin raatilaisiin otetaan yhteyttä viimeistään syys-lokakuun vaihteessa.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen vuonna 2016 perustettu asiakasraati kokoontuu kuutisen kertaa vuodessa keskustelemaan paikallisliikenteen palveluista. Tähän mennessä asiakasraadin tapaamisissa on ruodittu ja ideoitu muun muassa aikatauluihin ja reitteihin liittyviä asioita, pysäkkipalveluiden kehittämistä, joukkoliikenteen ympäristöystävällisyyttä sekä uusien käyttäjien houkuttelemista Linkin käyttäjiksi.

Alkuaan asiakasraadissa oli 30 jäsentä. Heistä muutama on jättäytynyt pois toiminnasta, joten nyt joukkoa täydennetään. Uusia jäseniä toivotaan erityisesti nuorista tai nuorista aikuisista, ja myös Muuramesta ja Laukaasta olisi hienoa saada asiakasraatiin vankempi edustus. Mutta ihan kaikki hakemukset ovat tervetulleita! Palkkiona asiakasraatitoimintaan osallistumisesta on eturivin paikka paikallisliikenteen palveluiden kehittämisessä sekä kahvi- sekä voileipätarjoilu tapaamisissa.

Lisätiedot:

  • Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi
  • http://linkki.jyvaskyla.fi/asiakasraati
24.8.2017Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Pestaudu mukaan Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakasraatiin!