Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Tutustu paikallisliikenteen Linkki-palveluihin Laukaan markkinoilla 19.8. ja hae ilmainen päivälippu!

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki-palvelut on lauantaina 19.8. kello 9–15 mukana Laukaan markkinahumussa. Tervetuloa käymään ja juttelemaan esimerkiksi Laukaa–Jyväskylä-välin joukkoliikenteestä!

Markkinakävijöille on Linkki-infopisteellä jaossa 100 ilmaista päivälippua. Päivälipulla pääset kokeilemaan paikallisliikenteen palveluita ja matkustamaan 24 tunnin ajan Laukaan, Jyväskylän ja Muuramen Waltti-linjoilla.

Jos et vielä omista paikallisliikenteen Waltti-matkakorttia, ilmaiseen päivälippuun liitetyllä edulla sen voit itsellesi hankkia. Edun voit hyödyntää Jyväskylän Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7). Säästyt maksamasta matkakortista normaalisti perittävää 5 euron hintaista korttimaksua ja maksat vain kortille lataamasi lipputuotteen hinnan.


Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

17.8.2017Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Tutustu paikallisliikenteen Linkki-palveluihin Laukaan markkinoilla 19.8. ja hae ilmainen päivälippu!