Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Waltin kortinlukija -mobiilisovelluksella voit nyt tarkistaa matkakorttisi saldo- ja voimassaolotiedot

Waltti-matkakorttiasiakkaille on nyt tarjolla uusi Waltti-kortinlukija –mobiilisovellus, jolla voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa paikallisliikenteen Waltti-matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot.

Waltti-kortinlukija -sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playsta. Jos puhelin ei löydä sovellusta Googlen nettikaupasta, sen voi etsiä myös nettiosoitteen kautta https://play.google.com/store/apps/details?id=lmj.com.kortti&hl=fi.

Sovellus toimii NFC-toiminnalla varustetuissa, Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävissä puhelimissa ja tableteissa. Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia. Sovellus lukee vain Waltti-matka- sekä kertakortteja ja se toimii parhaiten jos puhelimessa ei ole käyttöhetkellä suojakuorta tai –koteloa. Sovelluksella voi myös lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta.

Lisätiedot: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, kuljetussuunnittelija Toni Tamminiemi, p. 014 266 4021, toni.tamminiemi[at]jkl.fi

9.6.2017Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Waltin kortinlukija -mobiilisovelluksella voit nyt tarkistaa matkakorttisi saldo- ja voimassaolotiedot