Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Jyväskylän seudun joukkoliikennejaosto kokoontuu 31.5.

Paikallisliikenteen asioista päättävä Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen yhteinen joukkoliikennejaosto kokoontuu keskiviikkona 31.5.
Kokouksen esityslista löytyy linkistä http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil_tweb.htm?+bid=4857.

29.5.2017Kristiina Pentikäinen

Kommentit (2 kommenttia)

Kirjoittaja
Viesti
Vierailija30.05.2017 09:282 vuotta sitten

Hei!

Olisin tänne syksynajan aikatauluihin ja linkki nro 12k,pyytänyt ottamaan huomioon kun linja-auto kulkee kuormaajantien kautta ja nyt meillä on ollut sopivasti kuntouttaville ja muille työssäkäyjille sekä opiskelijoille kuljetuksia siihen aikaan.Olisin vielä toivonut kuitenkin mieidän kaikkien työssäkäyvien puolesta,ja kirpparin asiakkaille jotka osa ovat autottomia ja huonojalkaisia,ja/tai muuten estyneitä pääsemään meille,eli olisiko voinut päiväaikaan saada muutamaa vuoroa lisää,se helpottaisi kuntouttavan työtoiminassa kulkevia sekä kirpparilla käyviä autottomia asiakkaita. ja talviaikaan varsinkin kulkeminen on hankalaa kuormaajantiellä.

T:Virpi Tuulasjärvi

Vierailija30.05.2017 21:282 vuotta sitten

Toivoisin linjalle 16 illalla vuoron klo 22.15 ja 02.00 välille. Tähän ei ole tullut mitään muutosta vuosien aikana, vaikka jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että moni järkevä teatterista, elokuvista, matkoilta palaava ihminen tarvitsisi vuoroja klo 23 tai 24 tai 1.00. Olen esittänyt tämän toiveen aiemmin. Myös Haikan lenkin palauttamista olen toivonut, enemmän ja nopeampia vuoroja Muuratsaloon, ei tarvitsisi olla joka vuoro, mutta jokunen. Täältä käy ihmisiä töissä ja koulussa kaupungissa. Olen saanut ehdotuksiini ja toivomuksiini Linkki-liikennöitsijän taholta vastauksia, joissa odotetaan minun ymmärtävän kaikkien muiden matkan varrella asuvien, liikennöitsijöiden, kuljettajien näkökulmaa, kun joutuvat kiireessä ajamaan Muuratsaloon asti. Myös ihmettelen, mistä ihmeen Kauppatorilta ne bussit lähtevät? Sitten ne kiertävät Väinönkadulta pysäkittömän lenkin kautta 5 minuutin ajan Forumille. Voisiko lähtöpaikka olla Forum? Minulla on auto käytössä lähes aina, kuljen bussilla muutaman kerran kuukaudessa. Kulkisin useammin, jos se olisi käytännöllisempää. Jälleen kerran terveisin Päivi Tiusanen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Jyväskylän seudun joukkoliikennejaosto kokoontuu 31.5.