Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakasraati kokoontuu 3.4.2017

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakasraati kokoontuu keskustelemaan paikallisliikenteen asioista jälleen maanantaina 3.4. Tapaamisen teemana ovat tällä kertaa Matkustamisen pelisäännöt.

Paikallisliikenteen käyttäjät ja asiasta kiinnostuneet voivat lähettää omia kysymyksiään ja kommenttejaan asiakasraadille. Yhteydenotto hoituu sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/asiakasraati. Samalta nettisivulta löytyvät myös edellisten asiakasraatitapaamisten muistiot.

Varsinaiset paikallisliikenteen palveluita koskevat palautteet esim. yksittäisistä palvelutilanteista, autoista, linjoista, vuoroista, aikatauluista ja pysäkeistä kannattaa lähettää Jyväskylän sähköisen palautepalvelun kautta. Asiakasraati käsittelee kokoontumisissaan paikallisliikenteen kehittämistä yleisemmin ja koko Jyväskylän toimivalta-alueen (Jyväskylä, Laukaa ja Muurame) näkökulmasta.

Joukkoliikenteen vapaamuotoisena kehittämisfoorumina toimiva asiakasraati aloitti toimintansa vuonna 2016 ja kokoontuu noin 6 kertaa vuodessa. Raatilaiset on valittu mukaan hakemusten perusteella eri-ikäisistä, joukkoliikennettä aktiivisesti käyttävistä ja sen kehittämisestä kiinnostuneista jyväskyläläisistä, laukaalaisista ja muuramelaisista.


Lisätietoja: joukkoliikenneinsinööri Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jkl.fi

30.3.2017Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakasraati kokoontuu 3.4.2017