Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Testaa Fiksusti messuille -mobiililippu: sisäänpääsy messuille + päivälippu Linkkiin vain 10 euroa!

Fiksusti messuille -mobiililippu on uusi ja kätevä lipputuote, jolla saavut edullisesti 25.–26.3. Jyväskylän Paviljongissa järjestettäville Kirja, ruoka, viini ja Showlinkpets -messuille. Edulliseen 10 euron hintaan sisältyy yhden henkilön sisäänpääsy messuille ja 24 tunnin matkustusoikeus Jyväskylän paikallisliikenteen Linkki-linja-autoissa linjoilla 1-39 ja 42. Seutuliikenteen linjoilla (esim. 13M, 40, 41) ei mobiililipulla voi toistaiseksi matkustaa.

Yhdistetty messu- ja linkkilippu on Jyväskylän seudun joukkoliikenteen ja Jyväskylän Messut Oy:n kokeilu, jonka tarkoituksena on testata tapahtumalipun ja paikallisliikennematkojen yhdistämistä. Jyväskylän Paviljonki on suosittu tapahtumapaikka, ja yhteislipusta suunnitellaan helppoa ja edullista vaihtoehtoa tapahtumiin tai tilaisuuksiin saapumiselle.

Mobiililipun osto on vaivatonta

Fiksusti messuille -mobiililiput ovat myynnissä 25.–26.3. ainoastaan Linkin mobiililippukaupassa. Lipunosto edellyttää maksuttoman Linkki-mobiililippusovelluksen lataamista omaan älypuhelimeen sekä rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Jos Linkin mobiililippu ei ole entuudestaan tuttu, lisätietoa ja ohjeet sovelluksen lataamiseen löytyvät osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/mobiililippu.

Lippuostoksen voi Linkin mobiililippukaupassa maksaa jälkiveloitteisella Svea laskutuksella, pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard) tai puhelinoperaattorien mobiilimaksulla. Svea laskutuksella maksetun lipun hintaan ei lisätä erillistä maksutapalisää. Pankki- ja luottokorttimaksuissa sekä mobiilimaksuissa maksutapalisä on 0,20 €/lippu.

Ostettu lippu on voimassa 24 tuntia ostohetkestä, joten lippuostos kannattaa tehdä vasta vähän ennen messuille lähtemistä. Nopeimmin ostaminen sujuu, jos olet ladannut mobiililippusovelluksen puhelimeesi ja rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi jo ennakkoon. Kun ostos on suoritettu onnistuneesti, lippu on heti käyttövalmis ja juokseva voimassaoloaika näkyy lippunäkymässä. Näytä Fiksusti messuille -mobiililippusi Linkissä kuljettajalle sekä messuilla sisäänpääsyn yhteydessä.

Linkin mobiililippukauppa on avoinna 24/7. Messujen ulkopuolisina aikoina myynnissä on Linkin kerta- ja päivälippuja. Mobiililippu on helppo vaihtoehto, kun matkaan pitää päästä nopeasti tai sopiva käteinen raha puuttuu. Mobiililaitteessa toimivan kerta- tai vuorokausilipun saat ostettua puhelimeen vaikka Linkkiä pysäkillä odottaessa.

Koko perheen messut Paviljongissa 25.-26.3.

Koko Paviljongin täyttävillä Kirja, ruoka, viini ja Showlinkpets –messuilla on ohjelmaa koko perheelle. Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä tapahtuma tarjoaa ajankohtaista tietoa ja viihdettä olitpa sitten kirjan, ruoan, viinin tai lemmikkien ystävä. Vältä pysäköintiruuhkat, matkaa messuille fiksusti Linkillä!

Lisätiedot:

Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi

Jyväskylän Messut Oy, tuottaja Jaana Airikainen, p. 050 372 5620, jaana.airikainen[at]jklmessut.fi

Jyväskylän seudun joukkoliikenne tuottaa paikallisliikenteen Linkki-palveluita linjoilla 1–39 ja 42 (ei 13M) Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla. Liikenteen järjestäjänä toimii Jyväskylän kaupunki ja liikennöitsijänä Jyväskylän Liikenne Oy.

13.3.2017Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Testaa Fiksusti messuille –mobiililippu: sisäänpääsy messuille + päivälippu Linkkiin vain 10 euroa!