Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Waltti-vuoroja saatiin lisää Jyväskylä-Muurame-Korpilahti –seutuliikennereitille

Matkustusmahdollisuudet Waltti-matkakortilla lisääntyvät maaliskuun alusta lähtien Korpilahden ja Jyväskylän välillä, kun Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän Liikenne Oy:n väliaikainen sopimus Waltti-lippujen hyväksymisestä astuu voimaan. Sopimus koskee matkustamista Jyväskylän, Muuramen ja Korpilahden välillä niissä seutuliikennevuoroissa, joita Jyväskylän Liikenne Oy ajaa.

Keski-Suomen ELY-keskus kilpailuttaa parhaillaan Jyväskylän ja Jämsän välistä seutuliikennettä ja yhteysvälin uusi liikennöitsijä selviää kevään kuluessa. Riippumatta siitä, kuka liikennettä 5.6.2017 käynnistyvällä uudella sopimuskaudella hoitaa, Waltti-matkakortti kelpaa silti Jyväskylän, Muuramen ja Korpilahden välisissä seutuliikennevuoroissa myös jatkossa.

Jämsään saakka Waltti-matkakortilla ei kuitenkaan voi matkustaa. Waltti-kortti ei myöskään ole käypäinen maksuväline kauko- ja pikavuoroliikenteessä.

Jyväskylä-Muurame-Korpilahti -yhteysvälin 4.6.2017 saakka voimassa olevat aikataulutiedot löytyvät Jyväskylän Liikenne Oy:n kaukoliikenteen aikataulujulkaisusta (s. 10-14), jota pdf-muotoisena voi selata osoitteessa http://www.koivistonauto.fi/wp-content/uploads/2016/07/JLkaukoaikasyksy16.pdf.


Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi

1.3.2017Kristiina Pentikäinen

Kommentit (2 kommenttia)

Kirjoittaja
Viesti
Bussifani5201.03.2017 21:532 vuotta sitten

Tämä Korpilahdelle oleva ilmoitettu uudistus on todella iloinen uutinen. Nyt Korpilaiset saavat matkustaa samoilla Waltti-korteilla kuin Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen asukkaat. Korpelahtelaisethan ovat Jyväskylän kaupunkiin kuuluvia asukkaita ja tämä tuo nyt tasavertaisen matkustusoikeuden. Olen tästä erittäin kiitollinen ja onnellinen. Ei ketään Jyväskylän kaupunkiin kuuluvaa voida jättää eriarvoiseen asemaan julkisen joukkoliikenteen käytössä. Tämä on upea edistysaskel ja tulee varmaan tuomaan lisää aktiivisa käyttäjiä tälläkin linja-osuudella. Sopimus Waltti-korttien käyttömahdollisuudesta on käyty Jyväskylän kaupunkin ja Linkki palveluja hoitavan Liikennoitsijän Jyväskylän Liikenne oy:n kanssa. Tästä vain riemuni ja hyvä mieleni lisääntyy. Nyt kun Ély-keskus kilpailuttaa Jämsän suuntaan ajettavat vuorot tulee siis niihinkin yhtenä ehtona, että Waltti-kortin käyttö on mahdollista myös Korpilahtelaisille. Tästä on ilo jatkaa käyttämään Linkki-palveluja entistä enemmän. Kiitos kaikille, jotka ajavat asioita näin pontevasti eteenpäin. Kiittäen ja iloiten pyörätuolimatkustaja.

Työmatkaaja07.03.2017 07:482 vuotta sitten

Hienoa, että Waltti-kortti saatiin sovittua Korpilahden busseihin. Viikon on jo käynyt, mutta olisihan kuskeillekin sen voinut kertoa. Tiedotus asiasta on pahasti pielessä kun viimeiseen asti arvailtiin, millä lipuilla loppukevät kuljetaan, ja kuljettajat eivät näköjään tiedä vieläkään.

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Waltti-vuoroja saatiin lisää Jyväskylä-Muurame-Korpilahti –seutuliikennereitille