Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Linkin Tonttulakkipäivänä Jyväskylän seudulla tehtiin 9500 tonttulakkimatkaa

Tonttulakkipäivänä 10.12. noin puolet kaikista Jyväskylän kaupunkiseudun paikallisliikennematkoista maksettiin tonttulakilla. Yhteensä matkoja tehtiin runsaat 20 000, niistä 9500 tonttulakkia matkalippuna käyttäen.

Linkin jouluisessa markkinointitempauksessa sai tonttulakki päässä matkustaa koko lauantaipäivän ajan maksutta kaikissa Waltti-matkakortin hyväksyvissä paikallis- ja seutuliikenteen linja-autoissa Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa.

Tonttulakkipäivän tempaus järjestettiin ensimmäisen kerran joulun 2015 alla ja nyt se saavutti edellisvuottakin suuremman suosion. Matkustajat olivat liikkeellä mahtavalla joulumielellä, niin perinteisiin tonttulakkeihin pukeutuneina kuin kekseliäissä tonttuhattuviritelmissäkin. Päivän aikana autoissa ja pysäkeillä nähtiin tonttulakin virkaa hoitamassa esimerkiksi foliohattu, Nokian punainen Hai-saapas ja punainen nenähuuhtelukannu.

Erityisen innokkaasti Tonttulakkipäivään ottivat osaa lapsiperheet ja pikkujouluporukat. Moni suuntasi Tonttulakkipäivän kyydeillä jouluostoksille ja -tapahtumiin, esimerkiksi Hipposhallin Järjestöjen joulumarkkinoille, Taidemuseon jouluiseen Taidebasaariin, Käsityömuseon Käsityöläisten joulutorille tai Toivolan Vanhalle pihalle. Myös muutamat paikalliset yritykset lähtivät mukaan Tonttulakkipäivän viettoon ja tarjosivat kivoja etuja tai alennuksia tonttulakkiasiakkaille.

Tempauksen järjestämisestä vastannut Jyväskylän seudun joukkoliikenne kiittää kaikkia Tonttulakkipäivässä mukana olleita matkustajia, kuljettajia ja yhteistyökumppaneita sekä toivottaa hyvää joulunaikaa!


Lisätiedot: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi

14.12.2016Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Linkin Tonttulakkipäivänä Jyväskylän seudulla tehtiin 9500 tonttulakkimatkaa