Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Lisälinkkivuoroja järjestetty Kyllön terveysaseman influenssarokotuspäivään 26.11.

Joukkorokotuksia jatketaan Kyllön terveysasemalla lauantaina 26. marraskuuta. Rokotuspaikalle on järjestetty ylimääräisiä linja-autovuoroja, ettei rokotusasiakkaiden odotusaika pysäkillä venyisi kohtuuttomaksi.


Lisävuorot ottavat asiakkaita kyytiin Vapaudenkadun paikallisliikennekeskuksen pysäkiltä numero 7, eli samalta pysäkiltä kuin muutkin Kyllöön menevät linja-autot. Autot tunnistaa linjakilven tekstistä Kyllö ja ne kulkevat keskustasta puolen tunnin välein aina 15 minuuttia yli ja 15 minuuttia vaille tasatunnin. Ensimmäinen lisävuoro Kyllöön lähtee keskustasta klo 7.45 ja viimeinen klo 16.45.

Lisävuorojen paluukyydit keskustaan lähtevät Keskussairaalantien varresta, Kyllöä vastapäätä sijaitsevalta Kyllö 1 -pysäkiltä. Myös ne kulkevat puolen tunnin välein, mutta aina tasa- ja puolitunnein. Ensimmäinen paluukyyti keskustaan starttaa klo 8.00 ja viimeinen klo 17.00.

Matkustamisesta peritään autoissa normaali paikallisliikenteen lippuhinta. Matkustaa voi joko Waltti-matkakortilla tai autosta käteisellä ostettavalla kertalipulla.

Kaikkiaan rokotuspäivänä Kyllöön ja takaisin keskustaan pääsee Linkillä kaikkiaan kuusi kertaa tunnissa. Lisävuorojen lisäksi käytettävissä ovat myös normaaleja reittejään liikennöivät paikallisliikenteen linjat 1, 2 ja 27. Lisävuorot ajavat hieman normaalivuoroista poikkeavaa, suorempaa reittiä Kyllön ja keskustan välillä.

Rokotuspäivän liikennöintiaikataulut ja –reitit löytyvät myös Jyväskylän seudun joukkoliikenteen sähköiseltä reittioppaalta osoitteessa https://reittiopas.jyvaskyla.fi.

25.11.2016Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Lisälinkkivuoroja järjestetty Kyllön terveysaseman influenssarokotuspäivään 26.11.