Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Vapaudenkadulla kaupunginkirjaston kohdalla tilapäisiä pysäkki-, pysäköinti- ja liikennejärjestelyjä 1.-2.10.

Jyväskylän kaupunginkirjaston meneillään olevan kattoremontin vuoksi Vapaudenkadulla tehdään tilaa vaativia nostotöitä 1.–2.10. Niiden ajaksi Vapaudenkadun ajorataa joudutaan kaventamaan liikenteeltä.

Kirjasto 1 ja Kirjasto 2 -pysäkit pois käytöstä

Etuajo-oikeutettu suunta opastetaan kohteessa liikennemerkein. Samassa yhteydessä Vapaudenkadun paikallisliikenteen linja-autopysäkit Kirjasto 1 ja Kirjasto 2 poistetaan tilapäisesti käytöstä. Niitä korvaava väliaikainen pysäkki sijoitetaan Vapaudenkadulle lähelle Gummeruksenkadun risteystä. Käytöstä tilapäisesti poistuville pysäkeille viedään ennen järjestelyjä asiasta kertovat tiedotteet.

Nostotyöt edellyttävät myös kirjaston lähellä Vapaudenkadun varressa olevien pysäköintipaikkojen poistamista käytöstä. Työllä on vaikutusta myös kevyen liikenteen järjestelyihin: pyöräilijät joutuvat kohdassa käyttämään ajorataa ja jalankulkijat ohjataan Vapaudenkadulla kirjaston vastakkaisen puolen jalkakäytävälle.

Liikenteen poikkeusjärjestelyt ovat kohteessa käytössä 2.10. saakka. Niillä on vaikutusta liikenteen sujuvuuteen ja ruuhkaantumiseen, joten autoilijoille suositellaan vaihtoehtoisten reittien käyttämistä. Niin autoilijoiden kuin kevyen liikenteen kulkijoiden on syytä noudattaa alueella liikkuessaan varovaisuutta ja seurata asetettuja opasteita.


Lisätiedot: liikenteenohjausinsinööri Janne Hölttä, Jyväskylän kaupunki, p. 014 266 5122, janne.holtta[at]jkl.fi

30.9.2016Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Vapaudenkadulla kaupunginkirjaston kohdalla tilapäisiä pysäkki-, pysäköinti- ja liikennejärjestelyjä 1.-2.10.