Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Paikallisliikenteen kesäaikataulut jaetaan 28.5. Jyväskylän seudun talouksiin

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen uusi kesäaikataulu on ilmestynyt ja jaetaan toukokuun viimeisen viikon lopulla kaikkiin jyväskyläläis-, muuramelais- ja laukaalaiskoteihin. Aikatauluvihko jaetaan myös niihin postiluukkuihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Uusi aikataulu astuu voimaan maanantaina 6.6. ja paikallisliikennettä ajetaan kesäaikataulussa Jyväskylän perusopetuksen koulujen lomien ajan eli 9.8. saakka.

Aikatauluvihkosta löytyvät kaikkien Jyväskylän seudun joukkoliikenteen linjojen 1-39 ja 42 kesäaikataulut. Tuttuun tapaan mukana on myös paikallisliikennettä täydentävien keskeisten seutuliikenteen linjojen 13M, 40, 41 sekä 43 kesäajan aikataulut.


Reittimuutokset kesäkaudelle 2016

Kesäaikana paikallisliikenteen vuorotarjonta on normaalia vähäisempää, koska muun muassa koulupäivisin ajettava liikenne jää pois. Kesäajalle eräiden linjojen reitteihin ja aikatauluihin on tehty muutoksia. Linja 2 ei käy Nojosniemessä ja linjan sunnuntailiikenteeseen on tehty pieniä aikataulutarkistuksia. Linjan 7 lähtöaikoja Kauppatorilta on muutettu, jotta Sarvivuoren tienhaaraan ei jäisi odotusta. Linja 16 ei käyttäjämäärien vähäisyyden vuoksi tee lenkkiä Kinkomaan sairaalalle (Vitapolikseen). Linjan 25 sunnuntaiaamujen ensimmäiset vuorot ajetaan Kortemäen kautta ja linja 27 ei aja Hiekkapohjan koulun kautta. Lisäksi linjalle 27 on tehty eräitä aikataulutarkistuksia arkipäivien (ma-pe) liikenteeseen.


Aikatauluvihkojen jakelupisteet

Jos aikatauluvihko jäi jostain syystä tulematta postilaatikkoon toukokuun lopulla, jakelupalautetta voi antaa Jyväskylän Jakelut Oy:lle osoitteessa www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute tai puhelimitse p. 045 230 3015.

Aikatauluvihkoja on kesäkuun alusta alkaen jaossa myös Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7), Sokoksen lipunmyynnissä ja paikallisliikenteen linja-autoissa. Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löytyvät lisäksi sähköisestä aikataulu- ja reittioppaasta osoitteessa http://reittiopas.jyvaskyla.fi, lisäksi käytössä on pdf-muotoinen aikatauluvihko osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/aikataulut.


Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

27.5.2016Kristiina Pentikäinen

Kommentit (3 kommenttia)

Kirjoittaja
Viesti
Vierailija06.06.2016 17:513 vuotta sitten

Minnekäs on kadonnut linja 19? Ei ole mitään mainintaa tästä tuossa "reittimuutokset kesäkaudella 2016" kohdassa, eikä löydy pdf aikatauluista eikä reittipalvelusta. Onko linja lopetettu kokonaan ja jos on, niin miksi ihmeessä? Kuokkalasta on muutenkin hankalaa päästä miltei minne tahansa muualle paitsi keskustaan (mm. on ihan älytöntä, ettei Keljon marketeille kulje suoraa reittiä Kuokkalasta. Varmasti olisi käyttäjiä sellaisellekin) niin sitten linjoja karsitaan vielä lisää. Olen käyttänyt linkkiä 19 kulkiessani Kuokkalanpellon Siwaan postiasioissa ja kyseinen linja oli siihen äärimmäisen kätevä, kun pääsi miltei Siwan viereen. Nyt jäljelle jääneissä vaihtoehdoissa tulee paljon kävelyä, mikä ei ole ideaali tilanne kun on useampi paketti kannettavana tai vaihtoehtoisesti yksi suurikokoinen ja painava paketti. Opiskelijana en omaa autoa omista, joten olen täysin riippuvainen paikallisliikenteestä. Toivoisin selvitystä siihen, mikä on linjan 19 kohtalo.

Minä06.06.2016 21:163 vuotta sitten

Miten voi aikataulu-linkki johtaa vieläkin talvikauden aikatauluihin vaikka päivä on jo 6.6?

Vierailija15.06.2016 09:553 vuotta sitten

Oliskohan mahdollista vaihtaa reittioppaan data (ja muukin avoin data) kesäaikataulujen mukaiseksi? Jos vaikka ennen syksyä?

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Paikallisliikenteen kesäaikataulut jaetaan 28.5. Jyväskylän seudun talouksiin