Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Uusi Linkkiuutiset kolahtaa postilaatikkoon Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkkiuutiset-lehti on ilmestynyt. Linkkiuutissa on asiaa muun muassa joukkoliikenteen asiakasraadin toiminnasta, paikallisliikenteen kehittämisestä, Waltti-lipun käytön laajenemisesta Laukaan seutuliikennelinjalle 41 sekä hyödynnettävistä Waltti-lippuetuuksista.

Linkkiuutiset ilmestyi ensimmäisen kerran keväällä 2015 ja se jaetaan kaikkiaan noin 91 000 talouteen Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Jyväskyläläisille Linkkiuutiset jaetaan kaupungin tiedotuslehden eli Jyväskylä-lehden väliin sijoittuvana liitteenä. Laukaassa ja Muuramessa lehti jaetaan erillisenä ja jakelusta vastaavat Posti ja Jyväskylän Jakelut Oy.

Linkkiuutiset on julkinen tiedote, joka jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on ei-mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy, www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute tai p. 045 230 3015.

Linkkiuutisten sisältöihin voi tutustua myös netissä osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/download/82214_Linkkiuutiset_2016_web.pdf tai noutaa painoversion luettavaksi paikallisliikenteen Linkki-palvelupisteestä (Asemakatu 7).


Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

20.4.2016Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Uusi Linkkiuutiset kolahtaa postilaatikkoon Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa