Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Jyväskylän Linkki-VIP-kyytitilaukset ohjautuvat vielä vähän aikaa kuljettajille

Uusi kyydinvälityspalvelu aloitti Jyväskylässä toimintansa 1. huhtikuuta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Linkki-VIP-palveluliikenteen tilauspuheluiden piti ohjautua 1.4. alkaen kyydinvälityskeskukseen. Keskuksen ja Linkki-VIP-autojen välisessä tiedonsiirrossa on kuitenkin ilmennyt ongelmia, joiden takia toimintoja joudutaan hienosäätämään. Sillä välin Linkki-VIP-kyytitilaukset ohjautuvat aikaisempaan tapaan suoraan kuljettajille.

Asiakkaan näkökulmasta puhelun vastaanottajatahon vaihtumisella ei ole merkitystä. Tilaukset otetaan vastaan ja asiakkaita kuljetetaan kuten tähänkin saakka. Kyse on väliaikaisesta järjestelystä: kun tilausten ohjaukset saadaan varmistettua kitkattomiksi, tilauspuhelut voidaan kääntää sovitusti kyydinvälityspalveluun ja keskus välittää tilauksen ajoneuvojärjestelmän kautta autoon.

Jyväskylän palveluliikenteen Linkki-VIP-autot liikennöivät aikataulujensa mukaisesti omilla alueillaan. Kyytiin pääsee matkan varrelta autojen aikataulupisteiltä ilman ennakkotilauksia. Jos haluaa tilata noudon kotiovelta, se tilataan ennakkoon samoista autojen puhelinnumeroista kuin aikaisemminkin. Asiakas maksaa kyydin tilauspuhelusta normaalin paikallis- tai matkapuhelinverkkomaksun hinnan, ilman erillisiä palvelumaksuja. Linkki-VIP-autojen reitit, aikataulut ja tilausnumerot löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/liikenne/palvelu.


Lisätiedot: kuljetussuunnittelija Sari Hyötyläinen, p. 014 266 7707, sari.hyotylainen[at]jkl.fi

7.4.2016Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Jyväskylän Linkki-VIP-kyytitilaukset ohjautuvat vielä vähän aikaa kuljettajille