Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Tunnusta JYPin väriä ja matkusta Linkillä kotipeleihin ilmaiseksi!

Perjantaina 18.3. Jyväskylässä käynnistyviin jääkiekon SM-liigan playoff-kotipeleihin pääsee kevään ajan Linkillä – täysin ilmaiseksi ja vailla parkkihuolia. Matkalippuna toimii JYPin peli- tai fanipaita, johon sonnustautuneena voi maksutta matkata kannustamaan kotijoukkuetta kaikilla paikallisliikenteen linja-autoilla (linjat 1-42, ei 40 ja 13M). Etu on voimassa JYPin playoff-kotipelipäivinä arki-iltoina kello 16.00–22.00 sekä lauantaipelipäivinä kello 15.00–21.00.

Jyväskylän seudun joukkoliikenne ja JYP ovat sopineet SM-liigakauden 2015–2016 päätteeksi toteutettavasta, uudentyyppisestä markkinointiyhteistyöstä. Uudenlaisen markkinointiyhteistyön virikkeenä on toiminut Jyväskylän seudun joukkoliikenteen viime joulukuussa järjestetty tonttulakkipäivä, jossa Linkit täyttyivät iloisesta tunnelmasta ja tonttuhattupäisistä matkustajista.

Nyt tavoitteena on saada kaupunki tunnustamaan kotijoukkueen väriä ja kaivamaan peli- ja fanipaidat kaapista esiin: Hippoksen suuntaan ajavat Linkit halutaan pakata täyteen JYP-paitoihin pukeutunutta fanikansaa. Tempauksen tavoitteena on lisäksi synnyttää faneissa pontevaa kannustusintoa. JYPin myynti- ja markkinointijohtaja Jari Lindström uskoo, että yhteinen siirtyminen pelipaikalle virittää faneja kannustusmielialaan huomattavasti yksityisautolla köröttelyä tehokkaammin. - Tämä lisää myös yhteisöllisyyden tuntua, kun liikutaan isossa porukassa, Lindström toteaa.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen tavoitteena on JYP-yhteistyön kautta markkinoida joukkoliikennettä kätevänä, edullisena ja tarpeen tulleen myös sosiaalisen kanssakäymisen mahdollistavana vapaa-ajan kulkumuotona. Tärkeänä tavoitteena on myös selvittää millä tavoin joukkoliikenne pystyy vastaamaan kuljetustarpeisiin Hippoksen alueen suurtapahtumissa. Työtä rahoitetaan osaksi Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkkeillen/lenkkeillen -hankkeesta, johon on saatu Liikennevirastolta liikkumisen ohjauksen valtionavustusta vuodelle 2016.

Treffaa suosikkipelaajasi 14.3. klo 13-14 Vapaudenkadun paikallisliikennekeskuksessa!

Viisi Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkkilinjaa julistetaan pelinumeroita mukaillen JYPin suosikkipelaajien nimikkolinjoiksi. Linja 2 tunnetaan vastedes Juuso Pullin, linja 5 Mikko Luoman, linja 12 Jani Tuppuraisen, linja 25 Anssi Löfmanin ja linja 27 Petr Hubaceckin linjana.

Tule tapaamaan suosikkipelaajiasi ja noutamaan nimmarikortti maanantaina 14.3. kello 13-14 Vapaudenkadun paikallisliikennekeskuksesta! Samalla voit antaa pelaajille evästystä playoff-mittelöihin tai kysellä muuten vaan kuulumisia.

Luvassa on playoff-kauden kestäessä myös kivoja kilpailuja ja arvontoja. Niihin pääsee osallistumaan sekä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen että JYPin Facebook-kanavilla – kannattaa siis pysyä kuulolla!


Lisätiedot:
- JYP, myynti- ja markkinointijohtaja Jari Lindström, p. 040 732 6112, jari.lindstrom@jypliiga.fi
- Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 265 5139, kari.strom[at]jkl.fi

9.3.2016Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Tunnusta JYPin väriä ja matkusta Linkillä kotipeleihin ilmaiseksi!