Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Tonttulakki päässä matkustat Linkillä ilmaiseksi lauantaina 12.12.

Jyväskylän kaupunkiliikenteessä vietetään lauantaina 12.12. virallista Tonttulakkipäivää. Kun hyppäät lauantaina joukkoliikenteen Linkkiin tonttulakki päässä, et maksa matkastasi mitään!

Tarjous on voimassa lauantaiaamun ensi vuorosta myöhäisiltaan kello 24.00 saakka. Tonttulakki kelpaa matkavaluuttana kaikilla kaupunkiliikenteen linjoilla 1–39 ja 42 sekä Jyväskylän Liikenne Oy:n liikennöimillä vuoroilla seutuliikenteen linjoilla 40, 41 ja 13 M.

Tonttulakkipäivä on Jyväskylän seudun joukkoliikenteen hyvän mielen joulukampanja, jonka pyrkimyksenä on ilahduttaa asukkaita joulukiireiden keskellä. Mikäli joulumieli on vielä hakusessa, kokeile löytää se tonttuhatuin varustettuna Linkistä lauantaina 12.12.

Jos tonttulakkimatkustus itsessään ei saa suupieliä hymyyn, iloa syntyy ainakin matkarahojen säästymisestä. Suurempia säästöjä – sekä rahan että hermojen - on luvassa, jos jättää jouluruuhkassa oman auton kotiin. Matka- ja parkkimaksuista syntyneillä säästöillä voi hyvillä mielin rentoutua vaikka kahvilassa kesken jouluostostelun!

Perinteisin tonttulakki on punainen, tupsulla tai kulkusella varustettu, mutta Linkin Tonttulakkipäivänä muunkin väriset versiot kelpuutetaan. Pääasia, että olet liikkeellä joulumielellä!

Jyväskylän seudun joukkoliikenne tarjoaa paikallisliikenteen Linkki-palveluita Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueilla. Järjestelyistä vastaa Jyväskylän kaupunki ja liikennöitsijänä toimii Jyväskylän Liikenne Oy.


Lisätiedot:

– kuljetussuunnittelija Toni Tamminiemi, p. 014 266 4021, toni.tamminiemi[at]jkl.fi
– joukkoliikenneinsinööri Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jkl.fi (8.12. alkaen)

7.12.2015Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Tonttulakki päässä matkustat Linkillä ilmaiseksi lauantaina 12.12.