Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Vapauden- ja Vaasankadun päällystystyöt vaikuttavat liikennöintiin Jyväskylän keskustassa 20.–21.10.

Jyväskylän keskustassa tehdään päällystystöitä tiistaista keskiviikkoon 20.–21.10. aamukahdeksasta iltahämärään. Töiden vuoksi katuosuuksia muutetaan väliaikaisesti yksisuuntaisiksi ja eräitä linja-autopysäkkejä on pois käytöstä.

Päällystystyön vaikutusalueella on myös tilapäisiä liikenteenohjausjärjestelyitä. Autoilijoille suositellaan kiertoreittien käyttämistä ruuhkien välttämiseksi. Tilapäisesti yksisuuntaisia ovat Vapaudenkatu (välillä Gummeruksenkatu–Vaasankatu), Cygnaeuksenkatu (välillä Hannikaisenkatu–Vapaudenkatu) ja Vaasankatu (välillä Kauppakatu–Hannikaisenkatu).

Päällystystöillä on säävaraus, runsaat sateet voivat viivästyttää töiden tekemistä.


Pysäkkejä pois käytöstä

Cygnaeuksen puiston kohdalla Vapaudenkadulla sijaitsevat kaksi paikallisliikenteen pysäkkiä on päällystystyön ajan pois käytöstä. Pysäkeille on asetettu poikkeusjärjestelystä kertovat tiedotteet.

Käytöstä poissa olevia pysäkkejä lähimmä,t korvaavat pysäkit sijaitsevat päällystysten ajan Vapaudenkadun paikallisliikennekeskuksessa. Linja-autot ohittavat työmaa-alueen kiertoreittiä käyttäen. Kiertoreitti johtaa Vaasankadun asemesta Hannikaisen- ja Kilpisenkadun kautta paikallisliikennekeskukseen

Kartta alueesta ja kiertotiejärjestelyistä: http://www.jyvaskyla.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/jyvaskyla/embeds/jyvaskylawwwstructure/78181_vapaudenkatu_vaasankatu.pdf


Lisätiedot: työmaapäällikkö Jonne Lätti, Lemminkäinen Infra Oy. p. 020 715 8078, jonne.latti[at]lemminkainen.com

19.10.2015Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Vapauden- ja Vaasankadun päällystystyöt vaikuttavat liikennöintiin Jyväskylän keskustassa 20.–21.10.