Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Huikeat idikset haussa: nuoret visioivat tulevaisuuden joukkoliikennettä Jyväskylässä 10.9.

Yläkoululaisten ideointilaboratoriossa torstaina 10.9. laitetaan Jyväskylän liikkumisjärjestelyt uusiksi! Nuorten Akatemian ja Jyväskylän kaupungin järjestämässä päivän mittaisessa tapahtumassa nuoret ideoivat, miten tulevaisuudessa joukkoliikenne voisi edistää terveellisiä elämäntapoja.

Ideointilaboratorio on osa Nuorten Liikkumisideat 2030 -hanketta, jossa nuoret ympäri Suomen kokoontuvat yhteen ideoimaan alueensa liikkumista ja joukkoliikennettä. Nuorten ajatukset kerätään kasaan ideointilaboratorioissa, joiden kysymykset keskittyvät mm. terveellisen ja luovan liikkumisen ympärille. Nuoret pääsevät pohtimaan liikkumista myös palvelukokonaisuutena, esimerkiksi kuinka hyödyntää teknologiaa liikkumisen ja joukkoliikenteen kehittämisessä.

Jyväskylän idealaboratoriossa nuoria on innostamassa aiheen äärelle parkour-ohjaaja ja vloggaaja Ville Laine, JAPAn eli Jyväskylän kestävä kehitys ry:n koordinaattori Anna Sarkkinen sekä palvelupäällikkö Kari Ström Jyväskylän kaupungilta.

Nuorten Liikkumisideat 2030 on Nuorten Akatemian ja kolmen kunnan yhteistyöhanke, joka rahoitetaan Liikkumisen ohjauksen valtionavustuksesta. Hanke toteutetaan vuoden 2015 aikana. Voit seurata ja kommentoida hanketta myös facebookissa sekä twitterissä hashtagilla #liikkeelle.


8.9.2015Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Huikeat idikset haussa: nuoret visioivat tulevaisuuden joukkoliikennettä Jyväskylässä 10.9.