Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Kela-koulumatkatuettuja Waltti-lippuja saa nyt Linkki-palvelupisteestä

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen 2. asteen opiskelijoiden Kela-koulumatkatuettuja 30 päivän Waltti-kausilippuja voi perjantaista 7.8. alkaen ostaa Linkki-palvelupisteestä (Asemakatu 7).

Ostetut liput toimivat Linkkien kortinlukijoissa aikaisintaan maanantaista 10.8. alkaen. Pahoittelemme uuden Waltti-lippu-ja maksujärjestelmän testaukseen ja tiedonsiirtoon liittyvää viivästystä.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Kela-tuetuilla Waltti-kausilipuilla voi matkustaa paikallisliikenteen linjoilla 1-39 (ei 13M) ja 42, lisäksi lippu kelpaa myös Jyväskylän ja Lievestuoreen väliseen matkustamiseen Keski-Suomen ELY-keskuksen Waltti-liikenteessä (linja 43) Jyväskylän ja Lievestuoreen välillä.

Jyväskylä-Hankasalmi -yhteysväliä (Keski-Suomen ELY-keskuksen Waltti-liikennettä) matkustavien opiskelijoiden Kela-matkatukiliput hankitaan myös Jyväskylän Linkki-palvelupisteestä.

Waltti-liput eivät kelpaa seutuliikenteen linjoilla 40 ja 41. Seutuliikenteellä matkustamiseen tarkoitettuja Kela-koulumatkatukilippuja myy Jyväskylän Matkahuolto. Matkahuollon sarja- ja kausilipuilla voi matkustaa myös Jyväskylän seudun joukkoliikenteen vuoroilla lipulle määriteltyjen kilometrirajojen puitteissa. Matkahuollon sarjalipulla ei kuitenkaan ole vaihto-oikeutta Jyväskylän seudun joukkoliikenteen vuoroilla matkustaessa, vaan jokainen matka veloitetaan sarjalipulta erikseen.

Lisätietoja Kela-koulumatkatuetuista Waltti-lipuista: http://linkki.jyvaskyla.fi/info.

7.8.2015Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Kela-koulumatkatuettuja Waltti-lippuja saa nyt Linkki-palvelupisteestä