Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Vesijohtotyö vaikuttaa osaan joukkoliikenteen reiteistä Vapaudenkadun ja Kalevankadun risteyksessä 8.9. alkaen

Vapaudenkadun ja Kalevankadun risteyksen liikennejärjestelyihin tulee tilapäisiä muutoksia maanantaiaamusta 8. syyskuuta alkaen. Muutoksilla on vaikutusta Vapaudenkadulta Tourulan suuntaan ajavaan joukkoliikenteeseen.

Risteyksessä kaivetaan esille ja tulpataan käytöstä poistettava vesijohto. Kalevankadun risteykseen Vapaudenkadulta ajettaessa oikealle kääntyminen on kielletty ja liikennevalot huputettu. Sen vuoksi Vapaudenkadulta Tourulaan ajavat autot joutuvat kiertämään työmaa-alueen Urhonkadun ja Hannikaisenkadun kautta. Vasemmalle Kauppatorin suuntaan kääntyvä joukkoliikenne pääsee ohittamaan työmaan kohdan normaalisti.

Kalevankadun suunnasta Vapaudenkadulle kääntyvää liikennettä muutokset eivät koske, vaan liikennöinti toimii normaalisti aiempaan tapaan. Vesijohtotyöstä vastaa Jyväskylän Energia Oy ja urakoitsijana toimii Jynet Urakointi Oy.

Lisätiedot: joukkoliikennesuunnittelija Jouni Enroos, p. 014 266 0548, jouni.enroos[at]jkl.fi

5.9.2014Kristiina Pentikäinen

Kommentit (3 kommenttia)

Kirjoittaja
Viesti
Vierailija07.09.2014 21:175 vuotta sitten

Kuva olisi kiva, sellainen karttakuva, mistä näkyy myös miten tuo vaikuttaa jalankulkijoiden elämään. Jyväskylän energian sivuilta löytyy vähän parempi kuvaus, esim. tieto siitä että suojatietä siirretään 20 metriä. Mutta missään ei kerrota onko jalkakäytävät normaalisti käytettävissä. Koita tässä nyt sitten neuvoa panikoivaa pikkukoululaista, että osaa mennä ilman liikennevaloja tien yli ja löytää vielä kouluunkin.

Olen jo kolmasti epäonnistunut osoittamaan olevani ihminen, pitäisi varmaan asentaa jokin

Kristiina Pentikäinen08.09.2014 09:405 vuotta sitten

Hei!

Tämä uutinen koski vain joukkoliikenteen ohjausta Jyväskylän Energia Oy:n vesijohtotyön aikana. Mikäli haluatte antaa Jyväskylän Energialle palautetta työmaan liikenteenohjauksesta tiedottamisesta, yhteystiedot löytyvät alkuperäisen uutisen yhteydestä: http://www.jyvaskylanenergia.fi/mediatiedote/1186/liikenne_vapaudenkadun_ja_kalevankadun_risteyksessa_vaistaa_vesijohdon_korjausta

Keskustaan harhaileva08.09.2014 09:405 vuotta sitten

Keskustaan pitäisi tulla autolla asioimaan ja etsin karttaa työpisteiden esteistä. Kaduilla suoritettavien työtehtävien luetteleminen ei auta kun haluaisit tietää mistä ja minkä kokoisella autolla voit kohteeseen ajaa. Yhteydenottojen tiedot joukkoliikennesuunnittelijalle eivät korvaa selkeätä karttaa jota suunnittelija yrittäisi selostaa kaupunkia tuntemattomalle asioijalle.

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Vesijohtotyö vaikuttaa osaan joukkoliikenteen reiteistä Vapaudenkadun ja Kalevankadun risteyksessä 8.9. alkaen