Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Joukkoliikenteen matka- ja näyttökortteja voi jälleen ladata netissä

Matka- ja näyttökorttien nettilataus toimii taas tauon jälkeen. Ohjelmavirheiden vuoksi nettilatauksessa ilmeni alkuun ongelmia ja tieto ostetuista lipputuotteista ei välittynyt matkakortteja lukeviin autolaitteisiin. Nyt systeemi kuitenkin toimii ja lisämatkojen lataaminen aiemmin hankittuihin matka- ja näyttökortteihin onnistuu.

Nettilatauspalvelu löytyy osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/liput. Ladattavina ovat Jyväskylän seudun joukkoliikenteen yleisimmät matkakorttituotteet. Matkahuollon matkakortteja ei nettilatauspalvelussa voi ladata. Niiden latauspaikat löytyvät osoitteesta http://matkahuolto.fi/fi/matka/lipputuotteet.

Netistä ladatut lipputuotteet pitää aktivoida 30 vuorokauden sisällä ostotapahtumasta. Aktivointi tapahtuu, kun kortin vie linja-auton lukulaitteeseen ensimmäisen kerran matkustaessa.


Lippuja myös lipunmyyntipisteistä ja Linkeistä

Korteille voi ostaa lisämatkoja myös joukkoliikenteen omasta Linkki-palvelupisteestä (Asemakatu 7, kauppakeskus Forum) sekä lipunmyyntipisteistä Jyväskylän Sokokselta, Matkahuollosta ja Jyväskylän Liikenne Oy:n toimistolta (Sorastajantie 5). Lippuja ladataan myös kaikissa Jyväskylän seudun joukkoliikenteen autoissa.

Matkustaminen tapahtuu toistaiseksi entisillä lipuilla ja korteilla. Ne ovat käytössä siihen saakka, kunnes uusi valtakunnallinen Waltti-matkakortti otetaan Jyväskylän seudulla käyttöön. Waltti-korttien testaus lippujärjestelmän toimivuuden varmistamiseksi on parhaillaan käynnissä.

Kaikista lippuihin ja kortteihin liittyvistä muutoksista ja toimenpiteistä kerrotaan ennakkoon niin hyvissä ajoin kuin mahdollista. Entiset lipputuotteet kelpaavat vähintään vuoden loppuun. Kelpoisuusajoista, korvaavuuksista ja mahdollisesta käyttämättömien matkojen hyvityksistä tiedotetaan ennen uuteen lippujärjestelmään siirtymistä.


Lisätiedot:
- joukkoliikenneinsinööri Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jkl.fi
- http://linkki.jyvaskyla.fi
- www.facebook.com/linkkijyvaskyla

8.8.2014Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Joukkoliikenteen matka- ja näyttökortteja voi jälleen ladata netissä