Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Linkin aikataulukausi vaihtuu 8.8.2019 Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa

Linkki-paikallisliikenne siirtyy torstaista 8.8. alkaen noudattamaan syksy- ja talviajan aikatauluja sekä reittejä. Aikataulukauden vaihtuessa paikallisliikenteen palvelujen kattavuus paranee, kun vuoroja ja reittejä ajetaan arkipäiväliikenteessä yli 80 linja-autolla kesäajan 35 auton sijaan.

Uudet aikataulut on jaettu jokaiseen Linkin toiminta-alueen kotiin 31.7. Jos aikataulua ei saanut tai se on hukassa, uuden voi noutaa maksutta Linkki-palvelupisteestä (Asemakatu 7). Aikataulukauden käynnistyttyä aikatauluja saa myös useimmista Linkki-linja-autoista. Älypuhelimen omistajan kannattaa aikatauluvihkon sijaan opetella käyttämään sähköistä reittiopasta, joka löytyy nettiosoitteesta https://jyvaskyla.digitransit.fi. Aikatauluja voi selata myös pdf-muodossa nettiosoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/download/102846_Linkki_talviaikataulu_2019-20_aikataulusivut_web.pdf.

Talven 2019-20 merkittävimmät aikataulu- ja reittimuutokset koskevat linjojen 3K, 22, 32, 38R, 41 ja 42 liikennöintiä, mutta pientä säätöä on tehty myös eräiden muiden linjojen aikatauluihin. Aikatauluja voidaan kauden aikanakin joutua viilaamaan, joten ajantasaiset tiedot kannattaa tarkistaa myös osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi tai https://reittiopas.jyvaskyla.fi. Linkin aikataulujen yhteydessä esitetään myös eräiden paikallisliikennepalveluja täydentävien seutuliikennelinjojen aikataulut. Näistä tiedoista vastaavat aina kyseisten linjojen liikennöitsijät.

Aikataulukauden vaihteeseen sijoittuu myös koululaisten uuden lukuvuoden alku. Vilskettä kaduille ja pysäkeille on luvassa runsain mitoin, joten erityistä varovaisuutta kannattaa noudattaa pysäkkien ja koulujen läheisyydessä liikkuessa. Pidetään jokainen osaltamme huolta siitä, että liikenteessä pääsevät niin pienet kuin isotkin ihmiset ja kulkupelit turvallisesti etenemään!


Lisätiedot: joukkoliikennepäällikkö Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jyvaskyla.fi

5.8.2019Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Linkin aikataulukausi vaihtuu 8.8.2019 Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa