Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Matkustajainfoa tarjoavat näytöt asennetaan 50 Linkki-linja-autoon kesällä 2019

Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen paikallisliikenteen järjestämisestä vastaava Jyväskylän seudun joukkoliikenne on sopinut Neonmedia Oy:n kanssa informaatiojärjestelmän asentamisesta Linkki-linja-autoihin.

Kesäkuun 2019 loppuun mennessä infonäytöt asennetaan kaikkiaan 50 paikallisliikenteen linja-autoon. Näytöillä varustetut Linkit liikennöivät pääasiassa paikallisliikenteen suosituimmilla reiteillä. Hiljaisemmilla yhteysväleillä liikennöiviin autoihin näyttöjä ei tässä yhteydessä ole luvassa.

Infonäyttöyksiköitä asennetaan yhteen linja-autoon aina kaksi, toinen yksikkö Linkin etuosaan ja toinen keskiosaan. Näyttöyksikkö muodostuu kahdesta rinnakkaisesta näytöstä. Niistä toisella markkinoidaan paikallisliikenteen palveluita sekä näytetään paikallisliikenteen matkustajainformaatiota, esimerkiksi reitin etenemistietoa ja ilmoituksia seuraavista pysäkeistä sekä paikallisliikenteen mainoksia. Toisella näytöllä esitetään sää- ja uutissisältöä sekä mainoksia.

Infonäyttöjen omistamisesta, asennuksista ja ylläpidosta vastaa Neonmedia Oy. Mainosnäyttöjen markkinoinnista vastaa Meks Digital ja Keskisuomalainen konsernin sanomalehtien ilmoitusmyynti. Neonmedia Oy kuuluu Keskisuomalainen konserniin.

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen ja yrityksen välinen sopimus on voimassa neljä vuotta, jonka jälkeen se jatkuu 6 kuukauden irtisanomisajalla toistaiseksi voimassaolevana.


Lisätiedot:
- Jyväskylän seudun joukkoliikenne, palvelupäällikkö Kari Ström, p. 014 266 5139, kari.strom[at]jkl.fi
- Neonmedia Oy, toimitusjohtaja Jari Lähdemäki, p. 050 598 2050, jari.lahdemaki[at]neonmedia.fi

27.3.2019Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Matkustajainfoa tarjoavat näytöt asennetaan 50 Linkki-linja-autoon kesällä 2019