Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Linkin Kevätralli jakaa 1000 kokeilukorttia uusille asiakkaille – luvassa 2 viikon ilmaismatkat!

Linkki järjestää kevään kunniaksi paikallisliikenteen Kevätralli-kampanjan 11.–24.3.2019 Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Kevätrallissa jaetaan 1000 ilmaista kokeilumatkakorttia asiakkaille, joilla ei aiemmin ole ollut Waltti-matkakorttia.

Kevätrallin kokeilukortille ladataan kahden viikon edestä ilmaista matkustusaikaa. Kokeilukortti on voimassa 1.–14.4.2019, jolloin sillä voi matkustaa rajattomasti kaikilla Linkki-paikallisliikenteen maksuvyöhykkeillä. Kokeilukortin rahallinen arvo on 27–44 euroa.

Paikallisliikenteen vihreiden Linkki-linjojen 1–13 ja 14–42 lisäksi Kevätrallin kokeilukortilla voi matkustaa seutuliikenteen Waltti-vuoroissa (esim. 13M). Seutuliikenteen Waltti-vuorot tunnistaa linja-auton etulasin keltaoranssista W-kyltistä. Lisäksi kokeilukortilla voi ajaa Jyväskylän Linkki-VIP-palveluliikenteen sekä Laukaan palveluliikenteen autoissa. Kevätrallin pahvinen kokeilukortti toimii kuten normaali matkakortti, eli se viedään linja-autoon noustessa kortinlukulaitteelle ”piipattavaksi”.


Näin pääset mukaan!

Voit ilmoittautua Kevätrallin testiajajaksi maanantaista 11.3. kello 8.00 alkaen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/kevatralli2019. Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7) sekä kauppakeskuksissa kiertävällä Linkin Kevätralli-kampanjapisteellä. Tarkista Kevätralli-kiertueen pysähdyspaikat osoitteesta http://linkki.jyvaskyla.fi/kevatralli2019.

Ilmoittautumisaika päättyy 24.3.2019. Sen jälkeen Kevätrallin kokeilukortti postitetaan kotiosoitteeseen tuhannelle ensiksi ilmoittautuneelle. Ennen postitusta tarkastamme, että kokeiluun osallistuva täyttää kelpoisuusehdot, eli

  • on 18 vuotta täyttänyt
  • asuu vakituisesti Jyväskylä-Laukaa-Muurame -alueella
  • ei omista entuudestaan Waltti-matkakorttia, eli on uusi Waltti-asiakas.

Kevätralli-kampanja on osa Linkki-paikallisliikenteen uusasiakashankintaa. Uusia asiakkaita tavoitellaan tällä kertaa erityisesti aikuisista, jotka mahdollisesti ovat suosineet tähän saakka yksityisautoilua liikkumismuotonaan.


Hyödynnä myös kokeilijan 25 euron jatkoetu!

Kevätrallin kokeilukortti sisältää myös mukavan jatkoedun. Kokeilukortilla voit kokeilun päätteeksi lunastaa Linkki-palvelupisteestä maksuttoman, henkilökohtaisen Waltti-matkakortin (arvo 5 euroa). Edellytyksenä on, että lataat uudelle matkakortillesi samalla asiointikerralla kausilipun, joka on kestoltaan joko 30, 90, 180 päivää tai vuosi. Lisäksi saat tästä ensimmäisestä kausilippulatauksestasi Kevätrallin kokeilukortilla saa vielä 20 euron alennuksen!

Jatkoetu on voimassa vain Kevätrallin kokeilukorttiasiakkaille ja sen saa vain Linkki-palvelupisteestä 31.5.2019 mennessä. Jatkoetua ei voi muuttaa rahaksi, käyttää muuhun kuin kausilippuun eikä siirtää toiselle henkilölle.


Lisätiedot:
- joukkoliikennepäällikkö Ari Tuovinen, p. 014 266 7593, ari.tuovinen[at]jyvaskyla.fi
- Linkin Kevätralli-kampanjan kauppakeskuskiertue: http://linkki.jyvaskyla.fi/kevatralli2019

7.3.2019Kristiina Pentikäinen

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Linkin Kevätralli jakaa 1000 kokeilukorttia uusille asiakkaille – luvassa 2 viikon ilmaismatkat!