Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Linkillä pääset parhaiten Red Bull Crashed Ice –kisapaikalle Laajavuoreen 2.2.2019

Red Bull Crashed Ice -alamäkiluistelun MM-osakilpailu järjestetään lauantaina 2.2. kello 11 alkaen Jyväskylän Laajavuoressa. Tapahtumajärjestäjä kehottaa yleisöä käyttämään Jyväskylän paikallisliikenteen vihreitä Linkki-linja-autoja kisapaikalle saapumiseen. Tapahtuma-alueella ei ole yleisöpaikoitusta. Aluepysäköintikiellon takia mahdollisuutta kadunvarsipysäköintiin ei lähistöllä ole.


Linkkikyydit Killerin yleisöparkista 2.2.

Jos saavut tapahtumaan omalla autolla, virallinen yleisöparkki sijaitsee Killerin raviradan P-alueella (Vesangantie 24). Parkkialueelle löydät seuraamalla Killeri-liikenneopasteita valtateiltä. Pysäköinti Killerillä on ilmaista.

Yleisöparkista on linja-autokyyditys Laajavuoreen sekä takaisin kello 10.45–16.15. Autoja kulkee silloin Killerin ja Laajavuoren välillä muutaman minuutin välein.

Linja-automatkasta peritään normaali Jyväskylän paikallisliikenteen lippuhinta. Lippu ostetaan kuljettajalta joko käteisellä rahalla Waltti-matkakortilla tai mobiililipulla. Käteisellä rahalla lippua ostaessa kannattaa varata mukaan tasaraha, yli 20 euron seteleitä ei linja-autoissa oteta vastaan.

Aikuisen kertalippumatka maksaa 3 euroa, alle 17-vuotiaan lapsen matka 1,50 euroa. Matkoilla ovat voimassa normaalit paikallisliikenne-etuudet, esimerkiksi kaksi alle 7-vuotiasta lasta matkustaa maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi.


Linkkikyydit Jyväskylän keskustasta 2.2.

Jyväskylän keskustasta pääsee Laajavuoreen ja takaisin paikallisliikennelinjalla 25. Kyytejä kulkee 5 minuutin välein kello 10.45–16.20 (lukuun ottamatta aikaväliä 13.20–13.55, jolloin ylimääräisisten vuorojen ajamisessa on tauko). Autot lähtevät Vapaudenkadun paikallisliikennekeskuksesta, pysäkiltä 6.

Jos matkustat lauantaina päivällä linjan 25 autolla Laajavuorta pidemmälle, tarkista, että linja-auton linjakyltissä lukee ”Keskusta-Laajavuori-Palokka”. Linjan 25 ylimääräiset vuorot liikennöivät vain keskustan ja Laajavuoren välillä, ja Laajavuoreen jäävän auton linjakyltissä on teksti ”Laajavuori”.


Lisätiedot: joukkoliikennesuunnittelija Jouni Enroos, p. 014 266 0548, jouni.enroos[at]jkl.fi

31.1.2019Kristiina Pentikäinen

    Tonttulakkipäivä 2019

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Uutiset » Linkillä pääset parhaiten Red Bull Crashed Ice –kisapaikalle Laajavuoreen 2.2.2019