Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Fiksun liikkumisen asiakasraati

Entinen joukkoliikenteen asiakasraati

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen asiakasraati aloitti toimintansa keväällä 2016. Keväällä 2018 asiakasraadin toiminta laajeni käsittämään joukkoliikenteen lisäksi muitakin fiksun liikkumisen muotoja: kävelyä, pyöräilyä, fiksua autoilua ja erilaisia liikkumisen palveluja.

Fiksun liikkumisen asiakasraadiksi nimetty porukka kokoontuu noin 4–5 kertaa vuodessa. Joukkoliikenneasioiden lisäksi käsitellään esimerkiksi pyöräbaanoja, kaupunkipyöriä, yhteiskäyttöautoja tms. viisaan liikkumisen aiheita.

Tapaamisissa kuullaan asiantuntijoiden alustuksia ja keskustellaan fiksun liikkumisen kehittämiseen liittyvistä aiheista. Raati voi tapaamisissaan myös jalkautua tutustumaan esimerkiksi alueiden kävely- tai pyöräilyolosuhteisiin. Tavoitteena on saada näkemyksiä fiksun liikkumisen palveluiden ja olosuhteiden kehittämiseen ja parantamiseen.

Asiakasraadin rooli ja tehtävät

Asiakasraati on poliittisesti sitoutumaton toimija, joka kokoontuu muutamia kertoja vuodessa ennalta sovittuina ajankohtina.

Raadin tehtävänä on tuoda asiakkaan ääntä paikallisliikenteen palvelujen kehittämiseen, suunnitteluun ja toteutukseen. Tapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä palveluiden laatuun ja kehittämiseen liittyvistä asioista. Aikaa varataan myös osallistujien kysymyksille.

Tapaamiset

Fiksun liikkumisen asiakasraadin tapaamiset 2019:

  • ma 11.2.
  • ma 15.4.
  • ma 6.5.
  • ma 26.8.
  • ma 30.9.
  • ma 11.11.

Asiakasraadin muistiot

Asiakasraadin keskustelujen sisällöt kootaan muistioksi, joka julkaistaan tapaamisen jälkeen tällä nettisivulla. Muistiot välitetään raatilaisten lisäksi myös päättäville tahoille, esimerkiksi seudulliselle joukkoliikennejaostolle.

Fiksun liikkumisen asiakasraadit 2019:

Fiksun liikkumisen asiakasraadit 2018:

Joukkoliikenteen asiakasraadit 2017:

Joukkoliikenteen asiakasraadit 2016:

Yhteydenotto asiakasraatiin

Haluatko lähettää asiakasraadille ehdotuksesi käsiteltävästä aiheesta? Tee se alla olevalla, sähköisellä yhteydenottolomakkeella!

Viestit välitetään asiakasraadille ja niistä voidaan käydä raatilaisten aloitteesta tapaamisessa keskustelua.

Huomaa, että kun lähetät yhteydenoton asiakasraadille, sinulle ei lähetetä vastausta. Asiakasraati ei myöskään päätä joukkoliikenteen asioista, vaan päätöksentekijä on aina seudullinen joukkoliikennejaosto.

Kun haluat palautteeseesi vastauksen, lähetä se aina palautepalvelun kautta!

Palautepalvelun kautta saapuneet palautteet otetaan huomioon joukkoliikenteen kehittämisessä samalla tavoin kuin asiakasraadille lähetetyt yhteydenotot.

Keskusteluaiheita ja ideoita asiakasraadille

Ideasi tai ehdotuksesi keskustelun aiheeksi:

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua

Käyntiosoite: Asemakatu 7, Jyväskylä

Aukioloajat:
ma klo 10-17, ti-pe klo 10-16

Puhelinpalvelu ma-pe 9-12
p. 014 266 0114

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella:
Jyväskylän kaupungin palautepalvelu


Copyright © 2019 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Ohjeita ja tietoja » Asiakasraati