Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän seudun joukkoliikenne - fiksusti liikkeellä

Aikataulut ja reitit

Talviajan 2016-17 aikataulut

Painetut aikataulukirjat jaettiin jokaiseen talouteen Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa heinäkuun 2016 viimeisenä viikonvaihteena. Aikataulut ovat voimassa 4.6.2017 saakka.

Talviaikataulut ja -reitit 2016-17 -vihkoa voit selata myös sähköisenä (pdf).

Jouluaaton kynttiläkyydit

Poisnukkuneiden läheisten haudoille pääsee viemään jouluaattona muistokynttilän Mäntykankaan ja Lahjaharjun hautausmaille ajettavilla joukkoliikennekyydeillä. Katso kyytien aikataulut uutisesta ttp://linkki.jyvaskyla.fi/uutinen/2/0/87754.

Virheitä talviaikataulussa 2016-17

Elokuussa voimaan tulleessa aikatauluvihkossa on havaittu muutama virhe, jotka on korjattu pdf-aikatauluun sekä sähköiseen reittioppaaseen. Painettuihin aikatauluihin ei korjauksia valitettavasti ole mahdollista saada kuluvan ajokauden aikana – pahoittelemme! Aikatauluista on oikaistu seuraavat kohdat:

  • Linja 12 Kangaslampi–Keskusta (s. 38): sunnuntaille ilmoitettu virheellinen lähtö klo 12.00, jota ei ajeta.
  • Linja 19, s. 55 väärä reittitieto. Aikataulun mukainen reitti on KESKUSSAIRAALA–KESKUSTA–KUOKKALA–SAMULINNIEMI ja se ajetaan reittiä Keskussairaala–Keskussairaalantie–Rautpohjankatu–Voionmaankatu–Vaasankatu–Vapaudenkatu Pysäkki 1 (ei pysäkki 7!)–Heikinkatu–Schaumanin puistotie–Siltakatu–Syöttäjänkatu–Sulkulantie–Hämeenpohjantie
  • Linja 22M Keskusta–Länsiranta (yhdistelmäaikataulu s. 62), ma-pe -lähtö keskustasta merkitty virheellisesti klo 6.30. Oikea lähtöaika on klo 6.25 (kuten 22M:n aikataulussa sivulla 61).
  • Linja 22M Länsiranta–Keskusta (yhdistelmäaikataulu s. 63), ma-pe -lähtö Länsirannalta merkitty virheellisesti klo 7.10. Oikea lähtöaika klo 7.05 (kuten 22M:n aikataulussa sivulla 61).
  • Linja 14 Muuramen keskusta–Jyväskylä (yhdistelmäaikataulu s. 102), lauantaille ilmoitettu virheellinen lähtö klo 18.43, jota ei ajeta.
  • Linja 15K Viherlandia-Keskussairaala (s. 46), oikea lähtöaika Keskustasta 7.35 (ei 7.40)

Jäitkö ilman aikataulua?

Nouda vihko maksutta Linkki-palvelupisteestä tai Sokoksen infosta. Aikatauluvihkoja on jaossa myös paikallisliikenteen vihreissä Linkeissä.

Sähköinen aikataulu- ja reittiopas

Siirry tästä sähköiseen aikataulu- ja reittihakuun

  • Hakupalvelu toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla (Huom: Internet Explorer 9 tai uudempi), myös mobiililaitteissa
  • Opas antaa lähtö- ja saapumisajat päätepysäkeille
  • Oppaan välipysäkeille ilmoittamat saapumisajat on laskettu keskimääräisten ajoaikojen perusteella. Ota tämä huomioon pysäkille mennessä: välipysäkin aikataulu ei ole kiinteä, vaan auto voi saapua pysäkille reittioppaan aikaa nopeammin tai myöhemmin, mm. liikenneolosuhteista riippuen. Saavuthan siis pysäkille mieluummin ajoissa kuin viime minuutilla.

Antoiko reittiopas virheellistä tietoa? Ilmoita virheestä palautepalvelun kautta, niin virhe saadaan korjattua.

Pysäkit ja reitit kartalla

Jyväskylän ydinkeskustan ja paikallisliikennekeskuksen pysäkkien sijaintia sekä numerointeja voit tarkastella keskustan pysäkkikartasta (pdf).

Linjakartasta näkyvät Jyväskylän seudun joukkoliikenteen linjojen 1-39 ja 42 reitit pääpiirteissään. Karttaan on merkitty myös pysäkkien sijainnit. Yksittäisen linjan reittitietoja pääset tarkastelemaan sähköisen reittioppaan kartalta.

Linjakartalla näkyvät myös kaupunkiliikennettä palvelevien, keskeisten seutuliikenteen linjojen (13M, 40, 41 ja 43) reitit. Niiden tarkemmat kuvaukset löytyvät Matkahuollon nettisivuilta.

Seutuliikenteen aikataulut

Jyväskylän seudun joukkoliikennettä täydentävän seutuliikenteen (mm. linja 40 ja 41 Laukaaseen, linja 13M Korpilahdelle) aikataulut löytyvät Matkahuollon reitti- ja aikatauluhausta.

Järjestäjä, liikennöitsijä ja päätöksenteko

 Linkki-palvelupiste
paikallisliikenteen asiakaspalvelua
ma 10-17 ja ti-pe 10-16
(7.8.-15.9. ma-pe 10-17)

Asemakatu 7, Jyväskylä
p. 014 266 0114
https://s-asiointi.jkl.fi/eFeedback/

Copyright © 2017 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun

Linkki » Linkki » Reitit ja aikataulut